خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور مطرح کرد:

ماموریت‌های مشترکی با بهزیستی در حوزه غربالگری، معلولیت‌ها و توانبخشی داریم

ماموریت‌های مشترکی با بهزیستی در حوزه غربالگری، معلولیت‌ها و توانبخشی داریم
کد خبر : ۱۲۵۵۵۳۵

رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور گفت: تلاش ما بر این است که فعالیت‌ها و برنامه‌هایمان را با سازمان بهزیستی هماهنگ و تعاملات کاری‌مان را بیشتر کنیم تا این هماهنگی و هم‌افزایی بین بخشی اتفاق بیفتد و ثمرات آن به جامعه معلولان به ویژه دانش‌آموزان استثنایی بیشتر برسد.

به گزارش ایلنا، حمید طریفی حسینی در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و خدمات سازمان بهزیستی کشور، بیان کرد: از این دست نمایشگاه‌ها باید به صورت دائمی در سطح کشور داشته باشیم؛ این ظرفیتی است که می‌توان ظرفیت‌های مددجویان که از اقشار گروه‌های مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند به ویژه معلولان را به جامعه معرفی کرد. 

وی افزود: نیاز است نمایشگاه‌های دائمی داشته باشیم تا جنبه فروش و تولیدات محصولات این افراد را داشته باشد، زیرا زحماتی که بهزیستی می‌کشد این است که این افراد را به حدی از توانمندی و خودکفایی برساند تا این افراد روی پای خود بایستند و زمانی از تحت پوشش سازمان خارج شوند. باید شرایطی را برای آن‌ها فراهم کنیم و شرایطی فراهم شود که مردم جامعه تولیدات آن‌ها را ببینند. 

رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور در پاسخ به سوالی درخصوص همکاری این سازمان با سازمان بهزیستی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی گروههای متنوعی را تحت پوشش خود دارد، گفت: یکی از گروه‌ها، جامعه بزرگ معلولان هستند که بخشی از این جامعه دانش‌آموزان استثنایی هستند. ما ماموریت‌های مشترکی با سازمان بهزیستی در حوزه غربالگری و تشخیص بیماری‌ها و معلولیت‌ها و توانبخشی و توانمندسازی معلولان و مشاوره و مددکاری و… داریم. همان کاری که سازمان بهزیستی برای جامعه معلولان انجام می‌دهد ما برای بخش کودک و دانش‌آموز نیز انجام می‌دهیم. 

وی ادامه داد: آن دسته از دانش‌آموزانی که توان حضور در مدرسه را دارند هم از خدمات سازمان آموزش و پرورش استثنایی و هم از خدمات سازمان بهزیستی استفاده می‌کنند. تلاش ما بر این است که فعالیت‌ها و برنامه‌هایمان را با یکدیگر هماهنگ و تعاملات کاری‌مان را بیشتر کنیم تا این هماهنگی و هم‌افزایی بین بخشی اتفاق بیفتد و ثمرات آن به جامعه معلولان به ویژه دانش‌آموزان استثنایی بیشتر برسد. 

به گفته وی، حدود ۱۴۲ هزار دانش‌آموز استثنایی داریم که برخی از این دانش‌آموزان معلولیت‌های ذهنی دارند و برخی معلولیت‌های ذهنی ندارند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز