خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:

آمار انصراف از تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی زیاد نیست

 آمار انصراف از تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی زیاد نیست
کد خبر : ۱۲۰۹۰۱۸

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه آمار انصراف از تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی زیاد نیست، گفت: به دانشجویانی که در مناطق محروم به اینترنت دسترسی ندارند یا خوابگاه تعلق می‌گیرد یا برای آن‌ها لپ‌تاپ در نظر گرفته خواهد شد.

علی اکبر افضلیان معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره انصراف از تحصیل دانشجویان این دانشگاه در دوره کرونا بیان کرد: اگر دانشجویی طی مدتی، دیگر به دانشگاه مراجعه کند ما آن انصراف از تحصیل تلقی می‌کنیم البته لازم به ذکر است که برخی دانشجویان بنا به مسائل و مشکلاتی با تاخیر مراجعه می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ما در دانشگاه شهید بهشتی تعداد ۱۹ هزار دانشجو داریم، در این میان همواره افرادی را داشتیم که تصمیم می‌گیرند کار دیگری انجام دهند زیرا کار مهمتری از درس خواندن برای آن‌ها پیش می‌آید. اگر این بازه زمانی کوتاه مدت باشد تقاضای مرخصی از تحصیل می‌کند و اگر طولانی باشد انصراف می‌دهد. اما به طور کلی آمار انصراف از تحصیل در دانشگاه ما زیاد نیست.

افضلیان درباره مشکلات سرعت پایین اینترنت و تاثیر آن روی کیفیت آموزش مجازی بیان کرد: از اواخر بهمن ماه افت محسوس در سرعت اینترنت رخ داد. در حال حاضر سرعت اینترنت اندکی کند شده اما آن قدر هم زیاد نبوده است.

وی درباره مشکلات اینترنت ادامه داد: اینترنت یک سری حوادث دارد که در آن رخ می‌دهد و ارتباط برای مدت کوتاهی قطع می‌شود و تاخیر اتفاق می‌افتد. اگر این تاخیر طولانی مدت باشد طبیعتا با خود مشکلاتی به همراه دارد که ما هم این مشکلات سخت و دشوار را تجربه کرده‌ایم.

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: آموزش دانشگاه‌ها به ارتباط اینترنتی کشور متکی است و اگر کیفیت کار این شبکه ارتباطی کم شود روی کلاس‌های دانشگاهی تاثیر مستقیم دارد اما به طور کلی امیدواریم مشکل حل شود.

افضلیان در پاسخ به این سوال که در خصوص موضوع اینترنت آیا صحبتی با وزارت ارتباطات داشتید یا دانشگاه برنامه‌ای دارد که با اپراتورها ارتباط بگیرد و مشکل برطرف شود؟ گفت: از طریق تامین کننده‌های اینترنت موضوع را منعکس کردیم؛ چون ما از وزارت ارتباطات اینترنت را دریافت نمی‌کنیم.

وی اضافه کرد: تامین کننده‌های اینترنت یا پروایدرها، اینترنت را تامین می‌کنند، اگر مشکلی باشد ما شواهدی که از مشکلات داریم بلافاصله به آن‌ها منعکس می‌کنیم.

وی بیان کرد: زیرا باید تکنیکی باشد که قابل بررسی هم باشد، سپس آن‌ها مشکل را به شرکت مخابرات یا جاهای دیگر منعکس می‌کنند. ما حتی این موضوع را به وزارت علوم هم منعکس کردیم تا اگر بخواهند سیاست‌گذاری کنند.

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی درباره ارائه خوابگاه به دانشجویانی که در شهرستان محل زندگی آن‌ها اینترنت در دسترس نیست، گفت: در مورد برخی از دانشجویان که محل زندگیشان در مکان‌هایی قرار دارد که دسترسی به اینترنت دشوار بوده و یا حتی امکان‌پذیر نیست، در امور دانشجویی چند کار را برای این دانشجویان انجام دادیم.

افضلیان در پایان توضیح داد: برای این که دانشجویان مناطق محروم به اینترنت دسترسی داشته باشند و برابری آموزشی وجود داشته باشد و دچار مشکل نشود، به آن‌ها امکانات رفاهی و خوابگاه دادیم. همچنین با کمک گرفتن از مساعدت‌های برخی خیرین تعدادی لپ تاپ تهیه کردیم و در اختیار دانشجویان بی‌بضاعت یا دانشجویانی که نمی‌توانستند لپ تاب تهیه کنند گذاشتیم. به طور کلی تلاش کردیم نابرابری آموزشی احتمالی را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز