خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد:

بیشترین ازدواج دانشجویی در میان دانشجویان مقطع کارشناسی است/ رونمایی از سایت "همرسان" در سال ۱۴۰۱

بیشترین ازدواج دانشجویی در میان دانشجویان مقطع کارشناسی است/ رونمایی از سایت "همرسان" در سال ۱۴۰۱
کد خبر : ۱۲۰۸۹۸۳

مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: به طور کلی بیشترین استقبال از ازدواج دانشجویی در میان دانشجویان کارشناسی است و طبیعتا در این مقطع بیشترین آمار ازدواج را شاهد هستیم.

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی، مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تاکید مقام معظم رهبری درباره ترویج امر ازدواج در بین جوانان و اقدامات صورت گرفته در این زمینه برای دانشجویان گفت: ما از سال ۹۹ برنامه جامعی برای بحث ازدواج دانشگاهیان طراحی کردیم که در چند بخش موضوعات ازدواج و خانواده را در دانشگاه‌ها پوشش می‌دهد.

وی افزود: یک بخش مربوط به آموزش‌ها برای افراد مجرد و اشخاصی است که برای شروع زندگی باید یک سری مهارت را داشته باشند، بخش دیگر بحث تسهیل‌گری در ازدواج است که ما برای این موضوع یک سایت طراحی کردیم که هنوز رونمایی نشده و اکنون در حال انجام کارهای نهایی روی آن هستیم. انشالله در سال ۱۴۰۱ سایت ما تحت عنوان «همرسان» رونمایی خواهد شد. همچنین لازم است بحث مشاوره، معرفی و وساطت نیز احیا شود.

مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: یک برنامه دیگر ما بحث ستاد ملی ازدواج دانشجویی است که اکنون در آخرین مراحل ابلاغ آن توسط رییس جمهور است. انشالله اگر توسط رییس جمهوری ابلاغ شد ذیل برنامه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار خواهد گرفت.

هاشمی بیان کرد: در این طرح باید بتوانیم تمام دستگاه‌هایی که در زمینه ازدواج و خانواده توانمندی دارند در دانشگاه‌ها همراستا کنیم و پای کار بیاوریم تا انشالله یک دانشجو احساس کند که در دوران دانشجویی بهترین زمان برای امر ازدواج است و اگر در این دوران امر ازدواج اتفاق نیفتد، ممکن است یک سری مزیت‌ها را از دست بدهد.

وی درباره برگزاری کارگاه ‌آموزشی برای مشاوران پیش از ازدواج گفت: یک اقدام دیگر ما آموزش به کارشناسان ازدواج و مشاوران پیش از ازدواج در دانشگاه‌ها بوده است. این طرح در دو سال اخیر در حال اجراست. ما در هر استان حدود ۵۰ نفر را تحت پوشش کارگاه‌های آموزشی داشتیم تا آنها بتوانند در دانشگاه‌ها وارد کارهای عملیاتی شوند و برنامه‌های ما را در آنجا پیگیری کنند.

مدیر مرکز ازدواج و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بحث تاسیس مراکز خانواده یک اقدام دیگر است که با همکاری مجلس، قانون آن ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب و ابلاغ شد. طبق این طرح وزارت خانه‌های مربوطه موظف هستند در دانشگاه‌ها مراکز خانواده و سبک زندگی اسلامی را راه اندازی کنند.

وی بیان کرد: موضوع دیگری که ما در راستای ترویج ازدواج دانشجویی در دستور کار داریم؛ کانون‌های همیار است. یعنی زوجین جوان می‌توانند به صورت NGO وارد حیطه ازدواج، معرفی و کمک به امر ازدواج شوند.

هاشمی در پاسخ به این سوال که ازدواج دانشجویی بیشتر در چه مقطعی از تحصیل جوانان رخ می‌دهد؟ گفت: به طور کلی بیشترین استقبال در دانشجویان کارشناسی است و طبیعتا در این مقطع بیشترین آمار ازدواج را شاهد هستیم.

وی درباره اینکه چقدر این مدت ازدواج دانشجویی داشته‌اید؟ گفت: امسال به علت شیوع کرونا ویروس بحث مراسم‌های ازدواج دانشجویی را نداشتیم، لذا همه برنامه‌های ما تحت شعاع قرار گرفت. یک سری مراسم‌ها داشتیم که موجب ایجاد انگیزه مضاعف در دانشجویان بود که به علت کرونا این مراسم‌ها لغو شدند. از این رو جریان انگیزشی این امر تضعیف شد، اما با این حال ما افزایش ازدواج را داشتیم. افزایش ازدواج به خاطر شرایط خاص کرونایی بود که کاهش هزینه‌ها را در پیش داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز