کودکان مبتلا به امیکرون تنقلات نخورند
متخصص کودکان و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی گفت: تنقلاب و فست فود امیکرون را در کودکان مبتلا تشدید می کند و والدین باید به فکر تغذیه سالم فرزندان خود پیش از ابتلا به امیکرون باشند.
به گزارش ایلنا، «ناصر کلانتری»، متخصص کودکان و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در برنامه در انتهای الوند که از شبکه دوم سیما پخش شد گفت: در سویه های قبلی کرونا سهم کودکان نسبت به دیگر گروه های سنی پایین تر بود و سهم کودکان امیکرون بیشتر است خیلی از بیماران را کودکان تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: تغذیه سالم یعنی برگرفته از گروه های غذایی نان و غلات، میوه ها، سبزیجات، لبنیات، گوشت و تخم مرغ باشد و برای پیشگیری از امیکرن تغذیه جدی است.
متخصص کودکان و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: کودک در حال رشدو تکامل است و باید از مکمل های مناسب را دریافت کند و بخصوص ویتامین دی، روی و آهنو ویتامین آ در رشد کودک و تکامل و پیشگیری از بیماری ها تاثیر دارد و این مکمل از غذا یا دارو بدست می آید.
کلانتری گفت: بچه هایی که بسیار سرما می خورند درصد بیماری های تنفسی و سرماخوردگی در آنها کمتر می شود. کمبود ریز مغذی ها موجب بروز بیماری هایی می شود. اثبات شده که کمبود ویتامین دی فرایند آلرژی در کودک را افزایش می دهد.
وی افزود: قبل از امیکرون اگر کودک تغذیه سالم داشته باشد کمتر مبتلا می شوند. امروز بچه های 4 تا 5 سال را در معرض ابتلا قرار می دهند و پدر و مادری که واکسن زدند کودک را با خود به هرجایی می برند.
متخصص کودکان و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: تغذیه سالم را خانواده ها در دستور کار قرار دهند و اگر کودک درگیر امیکرون شد این تغذیه اهمیت بیشتری پیدا می کند. متاسفانه امروز کودکان از آبمیوه های غیرطبیعی، تنقلات و چیزهای غیرسالم استفاده می کنند و خانواده برای ساکت کردن کودک از تنقلات استفاده می کنند.
کلانتری گفت: توصیه اکید داریم برای جلوگیری از تخریب بدنی کودک مبتلا به امیکرون تغذیه سالم اهمیت دارد و تنقلات قطع کامل شود و حتا با بستنی نیز موافق نیستیم و این موارد امیکرون را در کودک تشدید می کند. همچنین در این دوران ابتلا بهتر است از لبنیات خیلی کمتر استفاده شود زیرا با خوردن شیر ترشحات مخاطی افزایش می یابد.