خبرگزاری کار ایران

استقبال عراق از توسعه همکاری‌های بهداشتی و درمانی با هلال‌احمر ایران

استقبال عراق از توسعه همکاری‌های بهداشتی و درمانی با هلال‌احمر ایران
کد خبر : ۱۱۸۷۸۲۲

وزیر بهداشت عراق در دیدار با رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران از توسعه همکاری‌های بهداشتی و درمانی بویژه تولید داروی ایرانی در عراق استقبال کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ در این دیدار که در وزارت بهداشت و محیط زیست عراق در شهر بغداد انجام شد؛ هانی العقابی با ابراز رضایت از همکاری‌های متقابل دو کشور در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی و استقبال از افزایش این تعاملات با همکاری جمعیت هلال‌احمر ایران گفت: ما قبل از شیوع کرونا در تفاهم با وزارت بهداشت ایران توانستیم از همکاری تعدادی از پزشکان متخصص و فوق تخصص ایرانی در مراکز درمانی عراق استفاده کنیم که این همکاری‌ها در تاسیس مرکز جراحی قلب ناصریه به اوج خود رسید.

هانی العقابی گفت: جمهوری عراق به داروهای تولید ایران اعتماد دارد. اکنون واردات داروهای ایرانی به خصوص داروها و کیت‌های آزمایشی برای درمان‌های ژنتیکی و داروهای شیمیایی کنترل سرطان برقرار است. جمعیت هلال احمر ایران می‌تواند داروهای تولیدی در شرکت‌های زیرمجموعه خود را به ما معرفی کند تا وزارت بهداشت عراق فرایند ثبت و مجوز واردات آن را به سرعت صادر کند.

وزیر بهداشت عراق گفت: از استقرار و راه‌اندازی مراکز درمانی جمعیت هلال احمر ایران در نجف و کربلا خوشحالیم و ما به عنوان نهاد ناظر و مرجع صدور مجوز مراکز درمانی در کشور عراق، قول همکاری مناسب و تسریع در روند صدور مجوزها و کوتاه‌کردن روند اداری برای تعامل بهتر با هلال احمر را می‌دهیم.

هانی‌العقابی در مورد همکاری دو کشور در تبیین استراتژی مناسب برای کنترل همه‌گیری کرونا گفت: در عراق تاکنون سه پیک بزرگ کرونا را پشت سر گذاشتیم که پیک سوم بیشترین مبتلا و تعداد کشته‌ها را به جا گذاشت. اما آنچه برای ما کمک کننده بود همکاری ایران با عراق در زمینه تدوین پروتکل‌های مراقبتی و بهداشتی در اولین روزهای گسترش همه‌گیری کرونا در عراق بود. همچنین روش‌های درمانی استفاده شده در درمان مبتلایان به کرونا با استفاده از تجربه‌های ایران در مراکز درمانی عراق به اجرا درآمد.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران نیز در این دیدار گفت: ما علاوه بر فروش دارو به عراق، آمادگی انتقال تکنولوژی را هم داریم. جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران چهار کارخانه تولید دارو دارد که در صورت اعلام نیاز عراق می‌تواند شعب و کارگاه‌های تولیدی مشترکی را در این کشور ایجاد و راه‌اندازی کند.

کولیوند تاکید کرد: گسترش مراکز درمانی هلال احمر ایران در کشور عراق می‌تواند سفرهای پزشکی مردم عراق به دیگر کشورهای منطقه را به میزان چشم‌گیری کاهش دهد. زیرا برنامه‌ریزی ما در مراکز درمانی بر اعمال جراحی خاص و خدمات پزشکی فوق‌تخصصی متمرکز شده‌است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز