در گفتوگو با ایلنا مطرح شد:
توضیح درباره چرایی رژه موشها روی درختان/ اعلام مناطقی که بیشترین موش را دارند
مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل سیار شهرداری تهران گفت: بیشترین آمار موشها مربوط به مناطق مرکزی شهر از جمله منطقه ۱۱، ۱۲، ۱۵ و ۱۶ است.
«قدرتالله محمدی» مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل سیار شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره ویدئوی منتشر شده از خیابان طالقانی و رژه موشها روی درختان گفت: این فیلم مربوط به دی ماه سال ۹۸ است. در آن زمان از سمی استفاده شده که هیچ تاثیری بر کاهش جمعیت موشها نداشته، اما با تحقیقات و آزمایشات انجام شده روی چندین نمونه سم، سرانجام در سال ۱۴۰۰ سم موثر خریداری شده است.
او ادامه داد: ما به کاهش جمعیت موشها معتقد هستیم و مدارک و مستندات ما نشان میدهد با توجه به تغییر نوع سمی که برای مبارزه با موشها استفاده شده، سم جدید، خوب بوده است و براساس آمار سامانههای شهرداری گزارشات مردمی، تماسها ۳۵ درصد کاهش داشته است.
محمدی تاکید کرد: در سطح شهر نیز به این مساله برخورد کردیم و نیروهای میدانی ما نیز این مساله را مشاهده کردند. امسال بهترین سالی بود که با جمعیت موشها مبارزه شد و حتی دو سه مورد نمایش در سطح معابر نیز نداریم.
مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل سیار اضافه کرد: با مشورتی که با سازمان اصلاح نباتات انجام شد، سمی که برای مبارزه با جمعیت موشها مورد استفاده قرار میگرفت را عوض کردیم. این سم به صورت پایلوت مورد استفاده قرار گرفت و با توجه به جواب مثبتی که در استفاده از آن گرفته شد مقرر شد مصرف همین سم را ادامه دهند.
محمدی درباره ارتباط حضور موشها با پسماند اظهار کرد: تغذیه موشها از زبالهها است و در هر مکانی که شهروندان رعایت نکنند و زبالههای خود را در جویهای آب و در سطح شهر رها کنند این مساله بر جمعیت موشها تاثیر مستقیم خواهد داشت، چرا که غذای خود را از محل پسماند تامین میکنند و شهرداری به آنها تغذیه نمیدهد.
او خاطرنشان کرد: تنها راه مبارزه با موشها استفاده از سم است و راه دیگری وجود ندارد. البته در کنار آن کارهای دیگری از جمله مسدودسازی منافذ را نیز انجام میدهیم.
محمدی تاکید کرد که در سال جاری رضایت مندی بسیاری در این زمینه ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل سیار درباره مناطقی که بیشترین آمار موشها را به خود اختصاص دادهاند، گفت: بیشترین آمار موشها مربوط به مناطق مرکزی شهر از جمله منطقه ۱۱، ۱۲، ۱۵ و ۱۶ است.
محمدی همچنین درباره آمار جمعیت موشها در پایتخت گفت: محل زندگی موش زیر لایههای زمین و درون کانالهای فاضلاب شهری است و از همین رو امکان سرشماری آمار موشها وجود ندارد.