سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد:
انعقاد قرارداد همکاری راهاندازی دانشگاه پزشکی سبطین عراق با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران برای اولین بار در کشور عراق به عنوان اولین کشور خارجی، موفق به عقد قرارداد راه اندازی دانشگاه پزشکی سبطین شد.
به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، «حسین قناعتی»، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این خبر ادامه داد: دانشگاه سبطین عراق با مشخصات ۳۰ هزارمتر زیربنا، در ۵ طبقه و در فضایی بسیار زیبا به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد.
وی در ادامه با بیان اینکه طی گفت و گو با اساتید، تیم مشخصی از این عزیزان برای آموزش در نظر گرفته شده اند، افزود: مدیریت این کار به صورت مشترک انجام خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی تهران به مدت ۵۰ سال مدیریت آموزشی این دانشگاه را بر عهده خواهد داشت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین عنوان کرد: ۲۰ درصد از سود حاصل از درآمد این دانشگاه نیز برای ما درنظر گرفته شده و حقوق و حق الزحمه اساتید نیز برطبق دستورالعملی مشخص، پرداخت خواهد شد.
قناعتی با اشاره به اینکه دانشگاه سبطین ظرفیت پذیرش یک هزار دانشجو را دارد، گفت: در ابتدا تعداد ۵۰ دانشجوی پزشکی، ۵۰ دانشجوی پرستاری و۵۰ دانشجوی طب فیزیوتراپی پذیرش خواهند شد.
وی همچنین افزود: این دانشگاه مجهز به تجهیزات مدرن، سالن های تشریح، آزمایشگاه های مختلف و کلاس های درس است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه با بیان اینکه بیمارستان های پشتیبان این دانشگاه، فعلا بیمارستان های زین العابدین (ع) و بیمارستان تخصصی سرطان کربلا هستند، افزود: بیمارستان سرطان کربلا، بیمارستان بسیار مدرنی است که در شرف راه اندازیست و بیمارستان زین العابدین (ع) نیز راه اندازی شده و منتظر هستیم مجوز راه اندازی آن را از وزارت علوم کشور عراق اخذ کنیم و بعد از آن مشغول به فعالیت شویم.
قناعتی در پایان تصریح کرد: در این خصوص نیز تفاهم نامه ای با شیخ عبدل المهدی، نماینده آیت الله سیستانی و رییس عتبه حسینی (این دانشگاه به عتبه حسینی تعلق دارد) و با همکاری پرفسور ساعدی، رییس مسائل بهداشتی و درمانی عتبه، امضا و تبادل شد.