خبرگزاری کار ایران

تجلیل از رتبه‌های زیر ۱۰۰ داوطلبان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه

تجلیل از رتبه‌های زیر ۱۰۰ داوطلبان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه
کد خبر : ۱۱۵۴۶۱۹

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید به عزیزان شاهد و ایثارگر به چشم متخصصین متعهد نگاه کنیم تا از وجود آنان در عرصه‌های علمی کشور بیش از پیش استفاده کنیم.

به گزارش ایلنا به نقل از ایثار، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز سه‌شنبه ۱۸ آبان در ششمین همایش ملی تجلیل از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری بدون استفاده از سهمیه ویژه شاهد و ایثارگر گفت: در تمام کشورها خدمات گوناگونی به سربازان و قهرمانان ارائه می‌شود و طبیعی است که در کشور ما نیز همین کار انجام شود.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس پزشکان اندکی بودند که برای مداوای مجروحین جنگ به جبهه‌ها می‌رفتند. چنین افرادی در کنار سایر رزمندگان معتمدترین افراد کشور هستند و مسیری که امام خمینی (ره) برای خدمات‌رسانی به این عزیزان بنیان گذاشت یک رفتار استراتژیک بود و به واقع مسئولیتی بر دوش این عزیزان گذاشته شد.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران از نظر علمی دارای رتبه خوبی در جهان است افزود: بسیاری از دانشمندان ایرانی در حال حاضر در خارج از کشور مشغول فعالیت هستند، عزیزان شاهد و ایثارگر متخصصین متعهدی هستند که باید از وجود آنان در عرصه‌های علمی کشور بیش از پیش استفاده کنیم.

همچنین محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت: وقتی در محضر شهدا قرار می‌گیریم بار مسئولیتمان بسیار سنگین می‌شود و امروز نیز در خدمت یادگاران شهدا و ایثارگران هستیم. یکی از رفتارهای شایسته هم‌وطنان ما این بوده که هرگز سلایق سیاسی را در مواجهه و تکریم شهدا دخیل نکرده‌اند و همواره قدردان این عزیزان هستند.

وی ادامه داد: موفقیت دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر در کنکور شایسته تقدیر است، اما این عزیزان نباید فراموش کنند که حفظ این موفقیت سخت‌تر و مهم‌تر از به دست آوردن آن است. امروز انتظارات از این عزیزان بسیار بیشتر است و برآورده کردن این انتظارات با تلاش بیشتر محقق می‌شود.

علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم تأکید کرد: دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر بدون در نظر گرفتن هیچ سهمیه و امتیازی جزو سرآمدان هستند که به آنان تبریک می‌گوییم.

وی افزود: مدارس شاهد با دستور امام خمینی (ره) و نگاه کلان ایشان شکل گرفتند و زمینه‌ساز برکات زیادی شدند و فرزندان شهدا و ایثارگران به‌خوبی از آن بهره‌مند شدند، هرچند همچنان معتقدیم با وضعیت مطلوب فاصله داریم و اصلاح و بهسازی فرایندهای حوزه آموزشی فرزندان ایثارگران لازم و ضروری است.

همچنین علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر گفت: دانش‌آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر باید همواره تلاش کنند تا سطح علمی خود را افزایش دهند و بیش از پیش بدرخشند.

سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم ضمن خیر‌مقدم گفت: افتخارآفرینی فرزندان ایثارگران در عرصه علم و آموزش ادامه افتخارآفرینی‌های پدران خود در دفاع از اسلام و انقلاب است. خوشبختانه با حضور دکتر قاضی‌زاده در بنیاد شاهد جهش خوبی در عرصه فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در بنیاد خواهیم بود.

وی ادامه داد: بسیاری از شهدای ما از نخبگان تحصیلی زمان خود بودند و در بین آنان بزرگانی چون شهید چمران، شهید باقری، شهید وزوایی و شهید زین‌الدین حضور داشتند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به ذکر آمارهایی در خصوص دستاوردهای آموزشی ایثارگران پرداخت.

در این مراسم که در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد از «سعیده محبی» رتبه ۱۴ کشوری در رشته تجربی، «محمد فاتح» رتبه ۸۵ گروه زبان خارجی، «رضا دانشی» رتبه ۱۵ تجربی، «احسان مریخی» رتبه ۹۷ رشته ریاضی، «محمدامین رحیمی» رتبه ۹۵ انسانی، «محمد قاضی‌نسب» رتبه ۴۸ تجربی، «مهدی احدی‌نژاد» رتبه ۸۲ گروه انسانی، «کیارش حجارزاده» رتبه ۱۰۰ زبان‌ خارجی، «یوسف کوه‌گرد» رتبه ۲۵ گروه انسانی، «مائده علی‌اکبری» رتبه ۸۶ گروه هنر، «سید محمدصادق سیدهاشمی ریزی» رتبه ۵ زبان‌ خارجی، «امین قائمی امیری» رتبه ۵۴ رشته تجربی و «نازنین طلائیان» رتبه ۹۵ رشته انسانی در تهران و به‌صورت هم‌زمان از طریق وبینار در استان‌های سراسر کشور تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز