خبرگزاری کار ایران

شهردار تهران تاکید کرد:

اداره ۳۵۲ محله تهران توسط نخبگان محلی/ هم افزایی حاکمیتی و حکومتی برای تغییر در پایتخت

کد خبر : ۱۱۵۲۴۱۲

شهردار تهران گفت: برای بهره مندی از نخبگان و فعالان محلی باید به سمتی برویم که ۳۵۲ محله تهران عملا توسط نخبگان محلی اداره شود. هر محله نیاز به یک جنبه قرارگاهی دارد که با یک ساز و کار مشخص تصمیم بگیرند و پیگیری تحقق آن ‌را در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان بازدید از منطقه ۱۴ گفت: منطقه ۱۴، دارالمومنین است و ظرفیت های بسیار خوبی در این منطقه وجود دارد که امکان بزرگی را برای ما فراهم می کند تا بتوانیم گام های موثری را در این منطقه برداریم.

زاکانی ادامه داد: آنچه امروز نیاز جامعه است، حرکت در مسیر تحقق آرمان های انقلاب اسلامی است. اگر شعار استقلال، آزادی،عدالت معنویت و پیشرفت دادیم باید بتوانیم آن را در مقام عمل پیاده کنیم.

شهردار تهران افزود: انقلاب در عرصه جهانی مورد اقبال واقع شد و به همین دلیل در گام دوم وظیفه دولت سازی و جامعه سازی را داریم و این تنها با حضور مردم در محور نخبه گان امکان پذیر است.

او با تاکید بر اینکه باید امکانی را فراهم کنیم و از ظرفیت های بالای مردم برای تغییر و تحول بهره بگیریم گفت: گامی را که دنبال می کنیم این است که بتوانیم تعریف شفافی را از مطلوبی که باید به آن سمت برویم و فهم دقیق از هدفی که باید بر مبنای آن کارها را استوار کنیم, تصور کنیم و برنامه دقیقی را برای تهران مدنظر قرار دهیم. 

زاکانی گفت: باید بتوانیم برپایه این تعریف شفاف یک هم افزایی حاکمیتی و حکومتی برای قبول مسئولیت این تغییر در شهر تهران  و برای کشور ایجاد کنیم. این گامی است که برداشت مشکلات به دست شهرداری به تنهایی نخواهد بود و همه باید پای کار شهر تهران باشند چرا که شهر تهران به تعبیر رهبری یک کشور است. 

شهردار تهران گفت: با شهر حدود ۱۴ میلیونی روبرو هستیم که در ابعاد مختلف نیازمند خدمت گذاری و تغییر و تحول است. اگر این افق معلوم شد و همه مسئولین نیز پای کار آمدند اما آنکه قدرت تغییر و تحول را دارد مردم است و باید مجاب شوند و در مسیر تغییر و تحول قرار گیرند. برای چنین مقصودی شهرداری بنا دارد همه مسئولیت های مرتبط با شهرداری را بپذیرد و خود را در جایگاه یک نهاد خدمت گذار اجتماعی بگذارد.

او ادامه داد: تنها نهاد خدماتی بودن هنر نیست و اگر به یک نهاد خدمت گذار اجتماعی تبدیل شود بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از وجوه مغفول مانده در گذشته و طی ۴۲ سال جنبه های نرم افزاری شهر است گفت: چرا که می تواند روح شهر را به عنوان جنبه اصلی شهر مدنظر قرار دهد. 

زاکانی گفت که نیازمند تحول در روح و کالبد شهر هستیم و  یکی از ویژگی های تحقق آن این است که امکان تحقق مردم سالاری را در شهر فراهم کنیم و بتوانیم آن را به درستی در شهر فهم و پیاده سازی کنیم.‌

شهردار تهران ادامه داد: برای بهره مندی از نخبگان و فعالان محلی باید به سمتی برویم که ۳۵۲ محله تهران عملا توسط نخبگان محلی اداره شود. هر محله نیاز به یک جنبه قرارگاهی دارد که با یک ساز و کار مشخص تصمیم بگیرند و پیگیری تحقق آن را در دستور کار خود قرار دهند.

زاکانی گفت: در کف جامعه با محور مسجد، مدرسه و خانواده توجه به این است که ۵۲ فعالیت را هدف گذاری کنیم و جریانات خادم و جهادی آن را دنبال و عملا شاخصه های مختلف محل تغییر کند. آنچه برای ما مهم است این است که بتوانیم رسالت های مختلف خود را برعهده بگیریم وگرنه شهرداری اگر به تنهایی بخواهد خدمت کند قطعا نمی تواند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز