خبرگزاری کار ایران

با همه‌گیری کووید فشار ناشی از اختلالات روانی مضاعف شده است

با همه‌گیری کووید فشار ناشی از اختلالات روانی مضاعف شده است
کد خبر : ۱۱۵۰۶۶۷

نماینده سازمان بهداشت جهانی گفت: با همه گیری کووید فشار ناشی از اختلالات روانی مضاعف شده و از ۳.۲ درصد به ۶ّ. ۸ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، «جعفر حسین»، نماینده سازمان بهداشت جهانی در سخنرانی به مناسبت اختتامیه جشنواره بین المللی عکس سلامت روان گفت: من تصاویر را نگاه می‌کردم و دیدم یک نمایشگاه صرف نیست و این عکس‌ها که تهیه و به نمایش گذاشته شدند، از امید و همبستگی صحبت می‌کنند. این پیام‌ها هستند که در این برهه زمانی که بحث بیماری روان حاد شده ما را کمک می‌کنند. آقای قزلباش (دبیر جشنواره) اشاره کردند از ۸۲ کشور دریافت عکس شده که شایسته تقدیر است و همه اینها براهمیت مقوله بهداشت روان تاکید دارند.

او افزود: نمی‌خواهم زیاد وارد عدد و رقم‌ها شوم، سازمان بهداشت جهانی آماری را ارائه داده که تعداد افرادی که از اختلافات روان رنج می‌برند، افزایش پیدا کرده است. با همه گیری کووید فشار ناشی از اختلالات روانی مضاعف شده و از ۳.۲ درصد به ۶ّ. ۸ درصد رسیده است.

حسین گفت: اختلالات روانی پدیده‌ای است که در این فستیوال مورد توجه قرار گرفته است. ما در این نمایشگاه خواستیم توجه تصمیم گیران و جامعه پزشکی و حوزه بهداشت روان را به پدیده اختلالات روانی جلب کنیم. ایران گهوار تمدن است. مولانا جلال الدین رومی را به انگلیسی خوانده‌ام و اقبال لاهوری هم در ایران مشهور است. شعر میتواند به خوبی بیان کننده این مضامین باشد.

او در ادامه گفت: سازمان بهداشت جهانی مقوله سلامت فیزیکی و جسمانی و رفاه فیزیکی و معنوی مردم را دنبال میکند و تاکید ویژه‌ای به آسیب دیدگی روحی و روانی دارد مداقه‌ای اگر تاریخ ایران صورت بگیرد میبینیم فرهنگ غنی و تاریخی طولانی دارد.

حسین گفت: مقوله دیگری که در این رخداد مورد توجه قرار گرفت، مقوله انگ زدن است. این مساله محدود به ایران نیست و در بسیاری از کشورها وجود دارد و مراقبت‌هایی که افراد مبتلا به آن نیاز دارند متاثر از بحث انگ زدن است. فرد بیمار و والدین فرد و جامعه تلاش می‌کنند اختلالات را پنهان کنند و نمی‌خواهند از پزشک و روانشناس کمک بگیرند. مقوله انگ مساله مهمی است که سیاست گذاران باید به آن توجه کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز