ثبتنام پذیرفتهشدگان آزمون ارشد علوم پزشکی آغاز شد
پذیرفتهشدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی از امروز شنبه ۱۰ مهر میتوانند نسبت به ثبت نام در مراکز پذیرفته شده اقدام کنند.
به گزارش ایلنا، بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، ثبتنام پذیرفته شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی هر دانشگاه طی یکی از روزهای مشخص شده، به مدت یک هفته و از امروز شنبه ۱۰ تا روز ۱۷ مهرماه بر اساس اعلام هر دانشگاه و از طریق سایت همان دانشگاه، صورت میگیرد.
بنابراین کلیه پذیرفته شدگان جهت اطلاع از زمان، مکان، مدارک مورد نیاز و نحوه ثبت نام به سامانه دانشگاه مربوطه مراجعه کنند.
بر اساس آئین نامه آموزشی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی هر گونه انتقال، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع است. بنابراین با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین کرده، لذا هیچ گونه تغییر در محل پذیرش انجام نخواهد گرفت.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تاکید کرده مدارک ثبت نام مورد نیاز باید به دانشگاه محل پذیرش ارائه شوند و این مدارک توسط دانشگاه، مورد بررسی قرار خواهند گرفت. درصورت محرز شدنعدم رعایت ضوابط و مقررات توسط داوطلب، همچنین واجد شرایط نبودن فرد جهت شرکت و پذیرش در آزمون و رشته مربوطه، مغایرت وعدم صحت مدارک، مغایرت اطلاعات اعلام شده از ادامه تحصیل فرد ممانعت به عمل آمده و ضمن لغو قبولی فرد، طبق مصوبات هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها با داوطلب برخورد خواهد شد.
همچنینعدم مراجعه و ثبتنام هر یک از پذیرفته شدگان طی تاریخهای مقرر در دانشگاه، به منزله انصراف بوده و هیچگونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد.
پذیرفته شدگانی که پس از ثبت نام در دانشگاه، انصراف دهند یا جهت ثبت نام مراجعه نکنند، حق شرکت در آزمون ورودی سال بعد وزارت بهداشت برای این مقطع را ندارند.
داوطلبانی که علاوه بر آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم یا سایر مراکز نیز پذیرفته شدهاند، ملزم به ثبتنام در یکی از دو محل هستند و در صورت محرز شدن ثبتنام در هر دو محل، قبولی آنها در رشتههای مربوط به وزارت بهداشت در هر مرحله از تحصیل «کان لم یکن» تلقی میشود.
یکی از شرایط پذیرش در سهمیههای رزمندگان و ایثارگران و استعدادهای درخشان با آزمون کسب حدنصاب لازم است، لذا داوطلبان این سهمیهها که حد نصاب لازم را کسب نکردهاند، حائز شرایط پذیرش در این سهمیه نبودهاند. بهعبارتی داوطلب در مرحله نخست در چند برابر ظرفیت پذیرش دارای حد نصاب بوده و مجاز به انتخاب رشته محل شده است، ولی در این مرحله (به اندازه ظرفیت پذیرش) حائز حدنصاب لازم نشده است.
همچنین ممکن است تعدادی از متقاضیان این سهمیهها علی رغم کسب حدنصاب جزء پذیرفته شدگان نباشند که دلیل آن تکمیل شدن ظرفیت پذیرش، با نفرات حائز نمرات بالاتر این سهمیه است.
افرادی که مجاز به انتخاب محل شده و انتخاب محل خود را انجام دادهاند، مجددا اسامی محلهایی که انتخاب کردهاند دریافت میکنند، تا داوطلب جایگاه خود را در هر یک از دانشگاههای انتخابی، در مقایسه با سایر افرادی که این دانشگاه را انتخاب کردهاند، ببیند.