خبرگزاری کار ایران

با حضور فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت برگزار شد؛

آیین بهره برداری از مرکز شبانه روزی واکسیناسیون شهید مدافع سلامت عصمت سربیشه‌ای

آیین بهره برداری از مرکز شبانه روزی واکسیناسیون شهید مدافع سلامت عصمت سربیشه‌ای
کد خبر : ۱۱۳۲۰۴۰

آیین بهره برداری از مرکز شبانه روزی واکسیناسیون شهید مدافع سلامت شهیده عصمت سربیشه‌ای با حضور فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، «علیرضا زالی» فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران روز گذشته (پنجشنبه) در این مراسم گفت: مرکز واکسیناسیون شهید مدافع سلامت شهیده عصمت سربیشه‌ای  روزانه حدود ۳۵۰۰ دز واکسن تزریق می‌کند که از امروز فعالیت این مرکز ممتاز به صورت شبانه روزی می شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت این مرکز واکسیناسیون را به عنوان یکی از مراکز بسیار ممتاز در رعایت کرامت شهروندی، سرعت عمل و انجام فرایندهای مبتکرانه برشمرد که دارای پتانسیل بالا و قابلیت افزایش واکسیناسیون تا ۱۰هزار دز واکسن در روز  است.

زالی با اشاره به همگرایی بین بخشی موجود در این مرکز گفت: همدلی، همگرایی، وفاق و تفاهم اجرایی و کلامی رمز پیروزی ما در این روزهای سخت برای مقابله با کروناست که در عرصه واکسیناسیون بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.  

 وی ضمن تقدیر از همکاری نیروی زمینی سپاه از ابتدای پاندمی کرونا در راستای مقابله با این بیماری در عرصه های مختلف خواستار همکاری بیشتر در راستای راه اندازی مراکز جدید واکسیناسیون شد.

زالی از راه اندازی بیش از ۲۱۰ مرکز مختلف واکسیناسیون در پایتخت کشور خبر داد و گفت: هم اکنون بیش از ۲۱٠ مرکز تجمیعی و غیر تجمیعی در تهران راه اندازی شده و به صورت دو شیفته و سه شیفته در حال خدمت رسانی به شهروندان تهرانی هستند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا حفظ سلامتی مردم در هنگام تزریق واکسن را جزو اولویتهای ستاد کرونا برشمرد و با اشاره به ضرورت جلوگیری از ازدحام و شلوغی در مراکز تلقیح واکسن افزود: در این راستا هم اکنون بیشتر مراکز واکسیناسیون پایتخت به صورت دو شیفته در شیفت صبح و بعد از ظهر فعالیت می کنند . اما برای تسریع فرایند واکسیناسیون تهران باید در روزهای آتی حداقل ۹۵مرکز واکسیناسیون دیگر را راه اندازی کنیم.

 زالی با اشاره به وضعیت تزریق واکسن در پایتخت گفت: تا عصر روز گذشته شش میلیون و ۸۲۵هزار دز واکسن از همشهریان تهرانی دز اول واکسن که  دو میلیون و ۹۳٠ هزار نفر آنها هر دو دز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده اند. همچنین در تهران روز گذشته ۲۵۸ هزار دز واکسن تزریق شده است.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونا با اشاره به وضعیت بیماری در تهران گفت: خوشبختانه شاهد روند کاهشی بیماری در کشور و پایتخت هستیم. در ۲۴ ساعت گذشته مجموعا ۶۹۰۰ بیمار بستری کرونایی  در تهران داشتیم که نسبت به قبل تقلیل یافته است .

 زالی  همچنین از بستری ۱۰۵۰ بیمار جدید  در بیمارستانها، بستری ۱۴۳  بیمار جدید در بخش ویژه و کاهش ۶ درصدی میزان مرگ و میر در روز گذشته خبر داد . به گفته وی  هم اکنون ۱۷۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند و این آمار نیز روبه کاهش است.

 وی در خاتمه سخنان خود از زحمات نیروی زمینی سپاه و تمامی دستگاهها و نهادها و مدافعان سلامت در راستای تسریع واکسیناسیون قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که با همت همه عزیزان بتوانیم هرچه سریعتر شاهد تحقق اهداف اجرای طرح واکسیناسیون در کشور باشیم.

 سردار اخوان مهدوی فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه کل پاسداران نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا از همکاری و تعامل و تلاشهای جهادی مدافعان سلامت و تمامی نهادها و سازمانها در راستای مقابله با کرونا در این پاندمی قدردانی کرد.

 وی با اشاره به استفاده از تمام امکانات بهداری نیروی زمینی سپاه برای مقابله با بیماری کرونا در کشور خاطرنشان کرد:  روزانه  بیش از ۲٠ هزار دز واکسن کووید۱۹ در مراکز واکسیناسیون نیروی زمینی سپاه تزریق می‌شود و تا ۵۰ هزار واکسن را نیز می توانیم روزانه در این مراکز تلقیح کنیم.

 سردار اخوان مهدوی  افزود: تلاشهای شبانه روزی، مجاهدانه با توکل و اخلاص راه برون رفت از مشکلات موجود است که این راهبرد در کلانشهر تهران نیز با فرماندهی دکتر زالی هدایت می شود و ما نیز این راهبرد را  ۱۰۰ درصد عملیاتی کردیم.

سردار اخوان مهدوی با اشاره به راه اندازی ۲۴ بیمارستان سیار توسط نیروی زمینی سپاه برای خدمت رسانی به مردم گفت: این مرکز شانزدهمین مرکز جامع واکسیناسیون است که توسط  نیروی زمینی سپاه در کشور راه اندازی شده است و انشالله در هفته آینده نیز چهارمین مرکز واکسیناسیون در کلانشهر تهران را راه اندازی خواهیم کرد.

 وی آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه را برای همکاری در تسریع فرایند واکسیناسیون در سایر نقاط تهران اعلام کردو گفت: اعتقاد ما این است که برای ارائه خدمت صادقانه به مردم همه باید بسیج شویم و مهمترین مولفه در ارائه خدمت به مردم در این مراکز جامع واکسیناسیون رعایت تکریم شهروندی است. بنابراین در این مرکز نهایت سازماندهی ، برنامه ریزی و رعایت تکریم شهروندی انجام می شود.

 سردار اخوان مهدوی در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: ۱۵۰۰ نفر از کادر تخصصی را سازماندهی کردیم که ۱۰۰۰ نفر آنان برای یاری کادر بهداشت و درمان به استانهای مختلف اعزام شدند و امیدواریم به زودی شاهد ریشه کنی این بیماری باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز