خبرگزاری کار ایران

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش:

معرفی داوطلبان به مراکز مصاحبه حقی برای استخدام ایجاد نمی‌کند

معرفی داوطلبان به مراکز مصاحبه حقی برای استخدام ایجاد نمی‌کند
کد خبر : ۱۱۲۸۲۳۲

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه، معرفی داوطلبان به مراکز مصاحبه و بررسی مدارک حقی برای استخدام ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: تمامی فرآیندهای برگزاری آزمون ‌های استخدامی آموزش و پرورش بر عهده سازمان سنجش آموزش کشور است و تحت نظارت سازمان اداری و استخدامی کشور انجام می‌شود.

به گزارش ایلنا، ناصر سلیمانزاده؛ درخصوص اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی پیمانی سال ۱۳۹۹ تحت عنوان «کارنامه سبزها» در ۳ بند، جهت تنویر افکار عمومی، توضیحاتی به شرح زیر ارائه داد:

در قوانین استخدامی کشور تعریفی برای عبارت «کارنامه سبز» یا عناوین مشابه دیگر وجود ندارد. و مطابق ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری، به‌کارگیری افراد در دستگاه‌های اجرایی صرفاً پس از پذیرفته شدن در امتحانات عمومی و نیز امتحان یا مسابقه تخصصی امکان‌پذیر است.

شرایط و ضوابط مربوط در «دفترچه راهنمای هشتمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور» و «دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه‌های اجرایی» به صراحت اعلام و در آبان ماه ۱۳۹۹ جهت اطلاع کلیه داوطلبان از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، منتشر شده است.

بر این اساس داوطلبان شرکت کننده در امتحان مذکور، با علم و آگاهی کامل از شرایط و ضوابط اعلام شده، اقدام به ثبت‌نام و شرکت در آزمون نموده و در راستای صیانت از حقوق سایر داوطلبان آزمون مذکور، رعایت کلیه شرایط و ضوابط آزمون برای همه داوطلبان شرکت کننده الزامی است.

مطابق مقررات مربوطه، معرفی داوطلبان جهت انجام مصاحبه استخدامی، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، منوط به کسب حدنصاب نمره در آزمون کتبی (مجموع ۴۰ درصد نمرات حیطه عمومی و ۶۰ درصد نمرات حیطه تخصصی با احتساب ضریب ۴/۱ بومی) بوده و انتخاب افراد پذیرفته شده به ترتیب نمرات مکتسبه، با در نظر گرفتن سهمیه‌های قانونی (ایثارگران و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور) و با رعایت سایر قوانین و مقررات جاری صورت می‌پذیرد.

افراد پس از انجام مصاحبه تخصصی، بر اساس مجموع نمره کل نهایی آنان با وزن (۷۰) درصد برای آزمون کتبی و (۳۰) درصد برای مصاحبه استخدامی و با در نظر گرفتن سهمیه‌های قانونی به تعداد یک برابر ظرفیت پذیرش (نفر اصلی) در شغل محل انتخابی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان «قبول نهایی» به آموزش و پرورش معرفی شده تا بعد از «تأیید صلاحیت‌های عمومی گزینش» و «شرکت در دوره مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی» از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ استخدام شوند.

کلیه پردازش‌های انجام شده بر روی نمرات و «کسب نمره حد نصاب»، برای همان «کد شغل محل انتخابی» اعتبار داشته و صدور کارنامه در مرحله اول، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، برای معرفی داوطلبان به مراکز مصاحبه و بررسی مدارک، صرفاً جهت اطلاع داوطلب بوده و هیچ حقی برای استخدامی فرد ایجاد نمی‌کند. علاوه بر آن، تمام فرآیند برگزاری آزمون از ثبت نام تا اعلام نتیجه نهایی، با سازمان سنجش آموزش کشور و با نظارت سازمان اداری و استخدامی کشور صورت گرفته و آموزش و پرورش، هیچ دخالتی در «قبولی» یا «مردودی» افراد ندارد.

به استناد تبصره یک ماده (۲۴) دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه‌های اجرایی (بخشنامه شماره ۹۷۵۷/۹۳/۲۰۰ مورخ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۳ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور)، درج اطلاعات افراد پذیرفته نشده دارای حدنصاب نمره و نتایج امتحان مشترک در سامانه امتحانات، حقی برای افراد جهت استخدام در دستگاه‌های اجرایی ایجاد نمی‌نماید. بنابراین حقی از افراد تضیع نشده و اگر داوطلبی نسبت به نتیجه آزمون خود اعتراض داشته، می‌تواند در زمان تعیین شده از سوی سازمان سنجشآموزش کشور، اعتراض خود را ثبت و پیگیری نماید.

در ضمن؛ با توجه به این که با انتخاب شغل-محل جدید، امتیاز افراد به لحاظ «ضریب بومی» تغییر می‌کند، امکان تکمیل ظرفیت برای این آزمون وجود ندارد. به همین علت، سهمیه باقی مانده ار برخی شغل-محل‌ها به آزمون استخدامی سال جاری منتقل شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز