راهاندازی چهارمین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی تا پایان تیر
![راهاندازی چهارمین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی تا پایان تیر](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/9U2oUYDsMi5g/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0po9Rec671Ims7otfNPZWXfo,/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA.jpg)
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از آغاز به کار چهارمین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی تا پایان تیرماه خبر داد.
به گزارش ایلنا، صدرالدین علیپور با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر روزانه ۳۳ تا ۳۵ هزار تن نخاله ساختمانی و عمرانی از پایتخت جمعآوری میشود که ۱۱ هزار تن از این مقدار با فعالیت شبانهروزی سه کارخانه موجود بازیافت میشود.
وی با بیان اینکه سومین کارخانه به تازگی و همزمان با روز جهانی زمین پاک به بهرهبرداری رسیده است، ادامه داد: همان زمان وعده دادیم که باتوجه به اهمیت موضوع پسماندهای ساختمانی و عمرانی چهارمین کارخانه را به زودی وارد فاز عملیاتی خواهیم کرد که این وعده تا پایان تیرماه محقق خواهد شد.
به گفته علیپور؛ چهارمین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی واقع در مجتمع پردازش آبعلی با ظرفیت بازیافت روزانه ۳ هزار تن پسماند، ظرفیت فعلی را از ۱۱ هزار تن به ۱۴ هزار تن افزایش خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، وی هدف از اجرای این پروژه را کاهش دفن پسماند و عمل به مفاد اجرایی طرح کاپ دانست و تاکید کرد: دفن پسماندهای ساختمانی و عمرانی مضرات بسیاری برای طبیعت و حیات انسانها دارد. بنابراین، تلاش میکنیم تا با هدفگذاری درست، میزان بازیافت این نوع از پسماندها را افزایش دهیم.