خبرگزاری کار ایران

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای:

دانشجویان رشته فنی در اولویت سوم دریافت واکسن/ کرونا بیشترین لطمه را به دانشگاه‌های مهارتی زد

دانشجویان رشته فنی در اولویت سوم دریافت واکسن/ کرونا بیشترین لطمه را به دانشگاه‌های مهارتی زد
کد خبر : ۱۰۷۲۷۹۴

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص تقاضای برای دریافت واکسن دانشجویان فنی وحرفه‌ای جهت شرکت در کارگاه‌های عملی گفت: طی نامه‌ای از وزیر بهداشت درخواست کردم؛ به دلیل ضرورت حضور دانشجویان فنی و حرفه‌ای در کارگاه‌ها آن‌ها را در اولویت واکسن قرار دهند.

«ابراهیم صالحی» عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره لطمه کرونا به دانشگاه‌های مهارتی گفت: وضعیت قرمزی که با شیوع کرونا برای تهران و اکثر شهرهای کشور به وجود آمد به دانشگاه فنی و حرفه‌ای لطمه وارد کرد به این دلیل که اکثر دروس ما عملی و کارگاهی بوده و مستلزم آن هستند که در فضایی عملی و به شکل حضوری برگزاری شوند. 

وی ادامه داد: زمانی که وضعیت استان‌ها قرمز شد و از سوی ستاد مقابله با کرونا اعلام شد که آموزش‌ها باید مجازی باشد قطعا برای ارائه دروس با مشکل مواجه شدیم. اگرچه راه کارهایی برای این موضوع در نظر گرفتیم اما دانشجویان درهر صورت باید در کارگاه حضور داشته باشند، اتفاقا با چنین شرایطی دانشگاه‌های مهارتی بیشترین لطمه را خوردند. 

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص تقاضای برای دریافت واکسن دانشجویان فنی وحرفه‌ای جهت شرکت در کارگاه‌های عملی گفت: بنده طی نامه‌ای از وزیر بهداشت درخواست کردم؛ به دلیل ضرورت حضور دانشجویان فنی و حرفه‌ای در کارگاه‌ها آن‌ها را در اولویت واکسن قرار دهند. 

صالحی عمران خاطر نشان کرد: من در آن نامه این موضوع را به وزیر بهداشت منعکس کردم که دوره‌های آموزشی دانشگاه فنی حرفه‌ای دوساله است، همچنین حدود دو سال است که کرونا ادامه دارد. دانشجویان ما نیاز دارند که حتما در کارگاه‌ها حضور فیزیکی داشته باشند. 

وی افزود: ما تقاضا کردیم که اگر امکان‌پذیر است گروه آموزش عالی، به ویژه دانشجویان رشته‌های مهارتی در اولویت دریافت واکسن قرار بگیرند. تا حداقل دانشجویان ما طی این دو سال بتوانند از کارگاه‌ها استفاده کنند زیرا ما در این موقعیت واقعا دچار مشکل شده‌ایم. 

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بهداشت واکنشی به درخواست شما ارائه کرده است یا خیر؟ گفت: بله جواب دادند و گفتند سعی می‌کنند که دانشجویان را در اولویت سوم بگذارند. 

صالحی عمران خاطر نشان کرد: با توجه به دوساله بودن دوره‌های آموزشی ما، شیوع کرونا دراین مدت ما را با مشکل مواجه و کار را دشوار کرده است. خیلی از دوره‌های آموزشی مهارتی در دنیا که نیازمند کارگاه بوده به علت کرونا کنار گذاشته شدند و متاسفانه ما هم با این چالش مواجه هستیم اما تنها کاری که می‌توان انجام داد این است که با محیط‌های مجازی وارد فاز دیگری از آموزش شویم. 

وی تاکید کرد: در هر صورت دانشجو باید در محیط عملی باشد و آنجا آموزش ببیند. از این رو تنها راه این است که دانشجویان و اساتید ما واکسینه شوند تا راحت‌تر بتوانند در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها حضور یابند. به همین خاطر ما درخواست کردیم که دانشجویان در اولویت واکسن قرار بگیرند. 

صالحی عمران در پاسخ به این سوال که آیا آموزش مجازی دروس عملی، خروجی قابل قبول را داشته است؟ گفت: صد در صد مورد رضایت ما نبوده است، به هر حال ناچاریم و راه دیگری نداریم. اصل این است که دانشجویان حضور فیزیکی داشته باشند و در محیط‌های کارگاهی آموزش دروس مربوطه را از نزدیک ببینید. 

وی در خصوص برگزاری کلاس‌های عملی در ترم تابستان گفت: این بستگی به شیوع ویروس کووید ۱۹ و تصمیمات ستاد مقابله با کرونا دارد؛ هر تصمیمی که بگیرند ما تابع آن خواهیم بود زیرا سلامت دانشجویان برای ما حائز اهمیت است. 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز