در گزارش شورایاری منطقه ۲۱
نبود مترو و فرسودگی حمل و نقل عمومی مهمترین چالشهای منطقه ۲۱/املاک بدون سند منطقه بلاتکلیف
رابط هیأت رییسه شورایاریهای منطقه ۲۱ گفت: همجواری با صنعت ابر مسأله این منطقه است. همچنین نبود مترو و فرسودگی حمل و نقل عمومی مهمترین مساله این منطقه است که باید به آن رسیدگی شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در جریان دویست و نودمین جلسه شورای شهر تهران گزارش رابط شورایاری منطقه ۲۱ قرائت شد.
مسعود رضایی، رابط هیأت رییسه شورایاریهای منطقه ۲۱ ضمن اشاره به ظرفیتها، پتانسیل و چالشهای این منطقه گفت: وسعت فضای سبز منطقه ۲۱ حدود ۹۳۵ هکتار است که میتوان با شاخص دهی و هدف گزاری، این منطقه را به قطب اکو توریستی شهر تهران تبدیل کرد. در صورت عمل کردن کامل و غیر نمایشی صنایع به مسئولیتهای اجتماعی، همجواری با صنایع از دیگر فرصتهای منطقه در جهت توسعه است. وجود زمینهای باز و بایر در سطح منطقه به اندازهای است که در صورت استفاده درست میتواند تامین کننده کسری سرانههای هفتگانه درمحلات باشد.
رابط شورایاریهای منطقه ۲۱ با اشاره به ابر مساله این منطقه گفت: همجواری با صنعت ابر مسأله این منطقه است. همچنین نبود مترو و فرسودگی حمل و نقل عمومی مهمترین مساله این منطقه است که باید به آن رسیدگی شود.
او با اشاره به املاک بدون سند موجود در منطقه گفت: مسأله بعدی عدم تعیین تکلیف املاک بدون سند محلههای غزالی، ویلاشهر، استقلال، تهرانسر غربی، پاسداران، نفت، تاکسیرانی وردآورد و قدیمی و غیر کاربردی بودن طرح تفصیلی منطقه (تهیه شده در سال ۸۱) است.
رضایی ادامه داد: کمبود سرانهها در سطح منطقه، اعم از ورزشی، آموزشی و بهداشتی و تقسیمبندی نامناسب محلات از دیگر مسأله اولویت دار منطقه است.
وی در راین رابطه پیشنهاد داد: امتداد بیآر تی تا ورد آورد و ورود مترو در محدوده منطقه، هماهنگی با سازمانهای مربوطه به عنوان معارض (املاک بدون سند) و بازبینی طرح تفصیلی و به روز کردن آن از جمله پیشنهاداتی است که میتوان برای این مسائل ارائه داد.
او همچنین به مشکلات مدیران سرای محلات اشاره کرد و گفت: تحمیل قرار داد پیمانکاری سوری، مشکلات مالیاتی و بیمهای ناشی از قرارداد، عدم تناسب دریافتیها با مسئولیتها، مشخص نبودن سلسه مراتب و جایگاه اداری، شکایات بیمهای پرسنل و برخورد ناشایست و نامناسب از طرف پرسنل شهرداری از جمله مشکلاتی است که در ارتباط با مدیران سرای محلات وجود دارد.
وی در اشاره به مشکلات شهرک دریا که حدود پانزده هزار نفر جمعیت دارد گفت: کمبود سرانه ورزشی در حوزه بانوان و کمبود سرانه درمانی از مهمترین مسائل این محله است که میتوان با پیگیری ایجاد و ساخت مجتمع ورزشی ویژه بانوان درزمینهای بایر همجوار محله با مشارکت بخش خصوصی، برای این مسأله چارهای اندیشید.
وی اضافه کرد: تبدیل زمین همجوار راهنمایی رانندگی به درمانگاه با مشارکت بخش خصوصی نیز میتواند کمبود سرانه درمانی در این محله را جبران کند.
رضایی در ادامه به مشکلات محله پاسداران اشاره کرد و گفت: کمبود سرانههای آموزشی با توجه به وسعت محله، امنیت محله با توجه وجود هفت شهرک در محله، عدم دسترسی شهرکها در این محله به حمل و نقل عمومی از جمله مهمترین مشکلات محله است.
رضایی در ادامه به مسائل محله باشگاه نفت پرداخت و بیان کرد: اعطا بیش از حد جواز تجاری بدون توجه به پیوست اجتماعی، عدم وجود سالن اجتماعات با توجه به جمعیت محله و کمبود سرانههای فرهنگی با توجه به جمعیت محله از مهمترین مسائل این منطقه است. عدم صدور مجوز تجاری در کوچهها و معابر کم عرض و تبدیل یکی از اماکن شهرداری به سالن اجتماعات و مجتمع فرهنگی به جای برجسازی از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی او مطرح شد.
رضایی همچنین مهمترین مسأله محله استقلال را طرح تفصیلی محله املاک بدون سند گرمخانه خواند و با ارائه پیشنهاد گفت: بروز شدن طرح تفصیلی، پیگیری از کمیته امداد و زمین شهری و همچنین انتقال گرمخانه به محدوده غیر مسکونی میتواند مسائل این محله را کاهش دهد.
رابط منطقه ۲۱ درباره مسائل محله دانشگاه گفت: نور شهرک، پل عابر مکانیزه، تخریب شدن جداول وسط جاده مخصوص که منجر به تصادفات زیادی حد فاصل کیلومتر ۱۰ تا ایران خودرو گشته از جمله مسائلی است که باید به آنها رسیدگی شود.
او درباره مشکلات محله چیتگر گفت: دسترسی به اتوبان تهران کرج، کمبود سرانههای درمانی وعدم دسترسی مناسب به حمل و نقل عمومی را از مسائل محله چیتگر شمالی است. در محله چیتگر جنوبی نیز کمبود سرانه ها، روشنایی محله و دسترسی نا مناسب به حمل و نقل عمومی از جمله مشکلات این محله است که با تجدید نظر در تقسیمبندی محلات ناحیه و طرح تفصیلی تعامل با اداره برق و همچنین گسترش بیار تی تا وردآورد قابل حل است.
رابط منطقه ۲۱ در خصوص مسائل محله ویلاشهر گفت: سند مشاعات محله، کمبود سرانه ها، عدم دسترسی به حمل و نقل عمومی وعدم دسترسی به بزرگراه تهران کرج مسائلی است که این محله را درگیر کرده است که ورود و همکاری شهرداری و انتقال بیار تی تا وردآورد و همچنین دو طرفه شدن تونل زیر گذر میتواند بار مشکلات را از روی محله بردارد.
او درباره مشکلات محله غزالی گفت: اسناد محله، کمبود سرانه ها، دسترسی نداشتن به مرکز خرید و مشکلات امنیتی ناشی از خاموشی، مهمترین مشکلات محله غزالی هستند.
رضایی در ادامه سخنان خود به مسائل شهرک شهرداری اشاره کرد و گفت: عدم دسترسی به بزرگراه تهران کرج، فقر شدید سرانهها و نبود سرای محله، از مسائل این شهرک است که این مشکلات با بازبینی در اجرای طرح کاپ با نظر اهالی، دو طرفه کردن تونل زیر گذر و باز بینی طرح تفصیلی قابل حل است.