خبرگزاری کار ایران

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

سیاست‌های انفعالیِ "ممنوعیت یا بازگشایی مطلق" در مواجهه با کرونا پاسخگو نیست/ مراسم شب‌های قدر و انتخابات باید بدون تجمع برگزار شود

سیاست‌های انفعالیِ "ممنوعیت یا بازگشایی مطلق" در مواجهه با کرونا  پاسخگو نیست/ مراسم شب‌های قدر و انتخابات باید بدون تجمع برگزار شود
کد خبر : ۱۰۶۸۲۰۳

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: سیاست‌های انفعالی مانند "ممنوعیت مطلق" یا "بازگشایی مطلق" قطعا در شرایط مواجهه با بیماری کرونا پاسخگو نیست.

«محمدعلی محسنی بندپی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره برگزاری مراسم‌ شب‌های قدر در موج چهارم کرونا و نگرانی‌ها از آغاز پیک پنجم بیماری با برگزاری انتخابات گفت: ما باید سبک جدید زندگی با کرونا را پیاده کنیم. سیاست‌های انفعالی مانند ممنوعیت مطلق یا بازگشایی مطلق قطعا در این شرایط پاسخگو نیست و از طرفی با باز کردن مسیرها و آزادکردن تجمعات هم قطعا باید منتظر پیک پنجم باشیم، البته این نکته را هم باید در نظر گرفت که با ممنوعیت‌ها به اقتصاد مردم و سلامت روحی و فعالیت‌های اجتماعی مردم آسیب وارد می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: در اولین جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با وزیر بهداشت نیز اعلام کردیم، وزارت بهداشت یا ستاد ملی مقابله با کرونا باید تدابیری اتخاذ کند تا سبک جدید زندگی کرونا را یاد بگیریم به‌ گونه‌ای که به فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی افراد نیز آسیب وارد نشود.

محسنی بندپی تصریح کرد: اگر ما مدیران توانمندی داشته باشیم و زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، شاید بتوانیم ۸۰ الی ۹۰ درصد خیلی از فعالیت‌ها را به صورت الکترونیک انجام دهیم.

وی افزود: در بحث انتخابات نیز می‌توانیم به صورت الکترونیکی آن را برگزار کنیم. تغییر سبک زندگی به دنبال کرونا بسیار مهم است، کرونا در پیک اول، دوم و سوم وچهارم مدام به ما می‌گوید که اگر همین روش‌ها را ادامه دهیم، دوباره باز می‌گردد، اما ما باز هم همان مسیر را ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراها گفت: درباره انتخابات شوراها، معاون وزیر کشور در جلسه فراکسیون اعلام کردند، آمادگی برگزاری الکترونیکی انتخابات در برخی از شهرها را دارند، اما نکته مهم این است که ۱۶ ماه پیش کرونا وارد کشور شده و ما فرصت داشتیم تا بتوانیم زیرساخت‌ها را آماده کنیم، تا انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه براساس قانون اساسی نمی‌توانیم برگزاری انتخابات را لغو کنیم و باید انتخابات برگزار شود، می‌توانیم هم زمان برگزاری انتخابات و هم تعداد شعب اخذ رای را بیشتر کنیم و مردم با حفظ پروتکل‌ها و بدون تجمع در انتخابات به عنوان یک واقعه تاریخی در مقطع حساس کنونی شرکت کنند.

محسنی بندپی در پاسخ به این سوال که در سال گذشته رعایت پروتکل‌ها در برخی مراسم شب‌های قدر رعایت نشد، امسال چه تدبیری برای جلوگیری از این مسئله اندیشیده شده است؟ گفت: در خیلی از شهرها می‌توان با تعداد جمعیت کمتر و در فضای باز مراسم‌های تجمعی مانند مراسم شب‌های قدر برگزار شود.

وی ادامه داد: مردم برای فعالیت‌های مذهبی خود ارزش و اعتبار خاصی قائل هستند. من فکر می‌کنم باید تصمیم‌گیری‌ها و پروتکل‌ها به صورتی باشد که از تجمعات جلوگیری شود، اما در عین حال نظارت دقیق هم بر اجرای این پروتکل‌ها صورت بگیرد.

او با اشاره به آمار مرگ‌ومیر کرونا یادآور شد:  در سال گذشته ۷۰ هزار نفر را بر اثر کرونا از دست دادیم که هر کدام از این‌ها در خانواده و جامعه نقشی را ایفا می‌کردند و آسیب‌های روحی و روانی ناشی از فقدان این‌ افراد شاید تا سال‌ها جامعه را برنجاند، بنابراین فکر می‌کنم برای کاهش آمار فوتی‌ها باید کارها را با نگاه اصلاح‌گرانه پیش ببریم به گونه‌ای که مردم بتوانند به فعالیت‌های خود در یک سبک جدید ادامه دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز