کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی در بیمارستان شهدای تجریش افتتاح شد
کلینیک درمان سرپایی بیمارانی کرونایی، بخش مراقبت ویژه ۲ و اولین دستگاه سی تی اسکن پرتابل کشور در بیمارستان شهدای تجریش، روز گذشته افتتاح شد.
به گزارش ایلنا بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت، در حاشیه بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهدای تجریش، اظهار کرد: به همت خیرین بخش هایی از این بیمارستان از جمله آنژیوگرافی و تصویربرداری تجهیز و توسعه یافته و کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی نیز افتتاح شده است.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت راه اندازی کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی در این بیمارستان، افزود: بخش زیادی از بیماران کرونایی پایتخت در بیمارستان شهدای تجریش بستری هستند. از طرفی این کلینیک ۴۰ تختخوابی مختص بیماران کرونایی نیست و با کاهش آمار ابتلا، سایر بیمارانی که نیاز به دریافت خدمات سرپایی دارند می توانند از این کلینیک استفاده کنند.
جان بابایی تصریح کرد: کلینیک های مشابه در اکثر بیمارستان هایی که زیر فشار بحران کرونا هستند، راه اندازی شده است تا از این ظرفیت بهره مند شوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه از گذشته چالش تامین تخت بیمارستانی در کشور وجود داشته است، گفت: باوجود بحران کرونا، وزیر بهداشت با همکاری سایر مسئولان در تلاش است این مشکل تا حد زیادی مرتفع شود.
جان بابایی همچنین در حاشیه مراسم افتتاح، از بخش های اورژانس، آزمایشگاه مرکزی، رادیوتراپی و آنکولوژی، آنژیوگرافی، اورولوژی و نورولوژی نیز بازدید کرد.
بیمارستان شهدای تجریش، از اولین بیمارستانهای مجهز به کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی
همچنین علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این مراسم ضمن اشاره به افتتاح و بهره برداری ۱۰ پروژه در بیمارستان شهدای تجریش، عنوان کرد: به علت خیز چهارم بیماری کرونا، امور مربوط به راه اندازی این پروژه ها با قوت بیشتری دنبال شد و امروز شاهد افتتاح این بخش ها که تعدادی از آن ها به بیماران کرونایی اختصاص دارد، هستیم.
وی ادامه داد: بخش مراقبت ویژه ۲ (Mega ICU) بیمارستان شهدا در کنار سایر بخش های مراقبت ویژه این بیمارستان، آماده خدمت رسانی به بیماران کرونایی است. همچنین کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی که در مجاورت بیمارستان راه اندازی شده نیز واجد تمام تجهیزات درمانی است.
زالی گفت: با احداث این کلینیک تعدادی تخت شناور به ناوگان تخت های بیمارستانی کشور افزوده خواهد شد و بخش های اصلی بیمارستان به بیماران بدحال تری تخصیص پیدا می کند.
به گفته زالی، بیمارستان شهدای تجریش از اولین بیمارستان های پایتخت است که اقدام به راه اندازی کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی کرده است.
در ادامه فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران، از بستری هزار و ۱۵۰ بیمار کرونایی جدید در بخش عادی و ۱۵۷ بیمار در بخش مراقبت ویژه طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در مجموع تعداد ۸هزار و ۵۵۰ بیمار در بخش عادی و ۲ هزار و ۱۰۰ بیمار در بخش مراقبت ویژه بیمارستان های پایتخت بستری هستند.
زالی با اشاره به افزایش نرخ ترخیص بیماران کرونایی نسبت به هفته گذشته، اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته بالغ بر ۱۶ هزار مورد مراجعه سرپایی به مراکز بهداشت و درمان استان تهران صورت گرفته که بر این اساس انتظار می رود شاهد افزایش آمار بستری در هفته آینده باشیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دستگاه CBCT (سی تی اسکن پرتابل) به علت قابل حمل بودن، بسیاری از چالش های تصویربرداری برای بیماران کرونایی، بیماران سنگین وزن و بیماران بخش دندانپزشکی را مرتفع خواهد کرد، این دستگاه اولین دستگاه مورد استفاده از این دست، در کشور است.
کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی نیز به منظور کاهش بار بستری بیمارستان ها، راه اندازی می شود تا بیماران پس از مراجعه و انجام آزمایش های اولیه، در صورت عدم نیاز به بستری، داروی لازم را دریافت کنند و به منزل برگردند.