خبرگزاری کار ایران

همتی خبر داد:

حضور ۲۸۰ امدادگر در قالب ۴۰ تیم امدادی در منطقه زلزله‌زده سی‌سخت

حضور ۲۸۰ امدادگر در قالب ۴۰ تیم امدادی در منطقه زلزله‌زده سی‌سخت
کد خبر : ۱۰۴۲۱۲۳

رئیس جمعیت هلال احمر ضمن تشریح اقدامات هلال‌احمر در مناطق زلزله‌زده سی‌سخت، تاکید کرد: یکی از دلایل تاخیر در توزیع اقلام امدادی و زیستی، عدم همکاری زلزله‌زدگان برای اسکان در اردوگاه‌های ایجاد شده و فراهم نبودن امنیت توزیع اقلام در منطقه است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ کریم همتی گفت: برآوردی که پس از وقوع زلزله در سی‌سخت انجام شده مبنی بر آسیب ۲۰ تا ۳۰ درصدی منازل، اشتباه بوده و در بازدید از این مناطق مشخص شد که ظاهر منازل سالم است اما داخل خانه ها، سقف ها ریزش داشته و دیوارها ترک برداشته تا جایی که این زلزله آسیب ۶۰ تا ۷۰ درصدی به منازل مردم وارد کرده و حادثه دیدگان با این شرایط مایل به سکونت در منازل خودشان نیستند.

همتی با اشاره به اینکه امداد و نجات حادثه دیدگان در زلزله سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد در سریعترین زمان ممکن انجام شد، افزود: یکی از مشکلات موجود در این حادثه که در حوادث قبلی با آن مواجه نبودیم، این است که حادثه دیدگان درخواست چادر دارند اما به هلال احمر اجازه برپایی چادر و اردوگاه اسکان اضطراری را نمی دهند و پس از دریافت چادر نیز به خاطر سرمای هوا، برفی و گل آلود بودن فضای حیاط و پیرامون و ... چادر برپا نمی کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر به تفاوت مقیاس حادثه رخ داده در سی‌سخت با بحران های قبلی در کشور اشاره کرد و گفت: زلزله سی‌سخت در مقایسه با بحران های قبلی، در مقیاس کوچکتری رخ داده اما عدم همکاری مردم برای اسکان در اردوگاه‌های ایجاد شده به این دلیل که شرایط زندگی در اردوگاه را نمی پذیرند و همچنین حادثه دیدگان می خواهند در کنار منازل خود باشند، روند اسکان حادثه دیدگان را با تاخیر مواجه کرده است.

همتی از حضور ۲۸۰ نفر در قالب ۴۰ تیم امدادی در منطقه زلزله زده سی‌سخت خبر داد و گفت: ۳۰ تیم از استان کهگیلویه و بویراحمد و ۱۰ تیم نیز از استان‌های چهارمحال و بختیاری، فارس و اصفهان پوشش این عملیات را برعهده دارند و امکانات کافی برای پوشش حادثه در استان وجود دارد.

وی افزود: به دلیل شیوع بیماری کرونا، ترجیح دادیم اقلام امدادی و زیستی به صورت منزل به منزل به دست مردم برسد تا هم برای دریافت اقلام، تجمع نشود و هم مطمئن باشیم که اقلام امدادی و زیستی به دست آسیب دیدگان واقعی می رسد. همکاران و امدادگران ما از ۱۲ شب تا حدود ۶ صبح کار توزیع اقلام در منازل حادثه دیدگان را انجام می دهند که درخواست ما از دوستان سپاه و نیروی انتظامی؛ پشتیبانی و برقراری امنیت توزیع اقلام در منطقه است.

رئیس جمعیت هلال احمر در پایان با تاکید بر اینکه مردم زاگرس زجر کشیده‌اند و سالیان متمادی به دلیل شرایط خاص و اقلیم منطقه، با تنگناهای زیادی مواجه بودند، افزود: در حال حاضر دغدغه این مردم این است که با این زلزله و خرابی منازل مسکونی، چه در پیش خواهند داشت. اگر دستگاه های متولی، بیمه اجباری منازل مسکونی را با هر مکانیسمی که لازم است، دنبال کنند، این همه نگرانی در مورد اینکه پس از وقوع حادثه چه اتفاقی برای زندگیمان می افتد، نخواهیم داشت. تحکیم فضاهایی که در اختیار داریم هم بسیار مهم است که این به همکاری مردم و توانایی مالی دولت بستگی دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز