معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش:
پایش شاخصهای آموزشی در مدارس کشور روزانه انجام میشود
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش از راهاندازی سامانه پایش نحوه آموزش و میزان حضور دانش آموزان در مدارس با توجه شیوع کرونا خبر داد و گفت: در این سامانه شاخصهای آموزشی بهصورت روزانه انجام شود.
به گزارش ایلنا، علیرضا کمرئی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل سابق و جدید آموزشوپرورش استان ایلام اظهار کرد: شیوع کرونا شرایط تعلیم و تربیت را در کشور بهطور خاص تحت تأثیر قرار داده که برای نشان دادن میزان حضور دانش آموزان در مدارس سامانهای در این راستا طراحیشده است.
وی افزود: دشوارترین کار وزارت آموزشوپرورش در ایام کرونا، نظارت بر عملکرد فعالیت مدیران، معلمان در مدارس کشور است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش تأکید کرد: شیوه آموزش حضوری و غیرحضوری با توجه به شرایط مختلف شیوع کرونا در مناطق کشور بسیار متفاوت است و به همین دلیل در حال حاضر با مشکلاتی در آموزش مواجه هستیم.
وی گفت: وزارت آموزشوپرورش در کلیه حوزهها بهویژه حوزه متوسطه، الگویهای پنجگانه نظارت بر تعلیم و تربیت را طراحی کرده که مدیران و معلمان مربوط به هر مقطع وضعیت فعالیت خود را در این الگوها بارگذاری خواهند کرد.
کمرئی بابیان اینکه عملکرد ادارات کل آموزش و پرورش استانها، مناطق و حوزهها، بهطور دقیق از حیث نحوه دایر بودن و همچنین نحوه انجام فعالیتهای آموزشی مورد ارزیابی و نظارت قرار خواهد گرفت، افزود: هر نوع فعالیت و تدریس در کلاسهای درس توسط گروههای آموزشی، معاونین و کارشناسان حوزه آموزش در سامانه نحوه آموزش بارگذاری و ثبت خواهد شد.
وی ادامه داد: در شرایط غیرحضوری تا حدودی در شیوه آموزش با ابهاماتی مواجه هستیم که برای رفع این ابهامات نیازمند توجه والدین دانش آموزان در این حوزه هستیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: مهمترین نظارت بر فرآیند آموزش، تربیت و یادگیری در شرایط فعلی بر عهده خانوادهها است و آنان باید نسبت به حضور فرزندان خود بهصورت حضوری در مناطق مصوب شده و چه در بستر فضای مجازی از موقعیت یادگیری اطمینان حاصل کنند.
وی بابیان اینکه وزارت آموزشوپرورش نظارت گسترده برای شیوه صحیح آموزش، تعلیم و تربیت در سراسر کشور را در دستور کار خود قرار داده است و گفت: برای افزایش این نظارتها و ارتقا کیفیت آموزش، نیازمند همراهی و همکاری والدین دانش آموزان نیز هستیم.
کمرئی در پایان اظهار کرد: نظارت دقیق والدین بر نحوه آموزش صحیح دانش آموزان منجر میشود در مواقعی کاستیها، کمبودها و اشتباهات شیوه آموزش در یک منطقه رفع شود.