خبرگزاری کار ایران

ندیمی:

عرصه باید برای توزیع‌کنندگان مواد مخدر ناامن باشد

عرصه باید برای توزیع‌کنندگان مواد مخدر ناامن باشد
کد خبر : ۲۴۷۳۴۲

عرصه باید در حوزه مواد مخدر صنعتی آنقدر برای تهیه و توزیع کنندگان ناامن باشد که هیچ فردی مبادرت به فعالیت در این زمینه نکند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قانون‌گذاران در رابطه با مجازات عاملان مواد مخدر در کشور کم کاری کرده‌اند، تاکید کرد: مجازات عاملان مواد مخدر باید تشدید یابد.

به گزارش ایلنا؛ ابوذر ندیمی با اشاره به اینکه در بحثمواد مخدر باید به چند موضوع اساسی توجه داشت، افزود: نخست اینکه آیا افراد معتاد، بیمار یا مجرم به شمار می‌روند؟ اگر بیمارند باید نسبت به آنها رافت داشت؟ یا در شدت برخورد با آنها متفاوت عمل کرد؟ در کل برخورد با معلول و علت تعریف‌های متفاوتی دارد. این موضوع باید ابتدا برای مردم شفاف شود تا بهتر بتوان در راستای مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد گام ‌های موثر برداشت.

نماینده مردم لاهیجان با تاکید بر انسداد هرچه بیشتر و بهتر مرزهای ورودی مواد مخدر به کشور تصریح کرد: مجازات‌ها برای عاملان اصلی توزیع، ترانزیت و فروش مواد مخدر به اندازه کافی نیست و لازم است مجازات‌ها در حوزه مواد مخدر همچون مجازات‌های قاچاق کالا و ارز در کشور توسعه یابد.

وی با بیان اینکه قانون‌گذاران در رابطه با مجازات عاملان مواد مخدر در کشور کم کاری کرده‌اند، افزود: باید به موضوعات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در رابطه با موضوع اعتیاد در کشور بیشتر پرداخت. موضوع مواد مخدر با مفاسد دیگری همچون انواع بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی همراه است و در صورتی که به درستی به آن پرداخته نشود و راهکارهای مناسب را برای پیشگیری از آن را به کار نبریم، با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد که رفع آنها زمان و هزینه زیادی را در پی دارد.

ندیمی عنوان داشت: تاکنون برخورد با خاطیان در حوزه مواد مخدر و اقدامات انجام گرفته در انسداد مرزها مکفی نبوده و لازم است قوانین در این رابطه بازنگری شود.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه محدود کردن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد توسط یک یا دو ارگان در کشور نتیجه بخش نیست، گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و استمداد از همه مردم و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی جهت پیشگیری از اعتیاد یکی از راهکارهای مناسب در این رابطه است؛ البته باید در راستای این مبحثآگاهی و دانش مردم را به ویژه در رابطه با انواع مخدرهای صنعتی که برخی جوانان و نوجانان را درگیر خود ساخته است، ارتقاء داد.

بنا بر گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر نماینده مردم لاهیجان ادامه داد: مخدرهای صنعتی امروز با رنگ و لعاب‌های جذاب و با القاب فریبنده در کمین افراد جامعه قرار گرفته و ممکن است بسیاری از جوانان به بهانه‌های مختلف به پیشنهاد دیگران معتاد شوند و آن هم اعتیادی که بسیار خانمان سوزتر از اعتیاد به مواد مخدر سنتی است.

وی زیبایی و لاغری را از جمله القاب مخدرهای صنعتی برشمرد و گفت: دانش جوانان باید در این زمینه بیشتر شود چرا که مواد صنعتی و شیمیایی اکثرا دارای مواد سمی‌اند که عوارض مصرف را چندین برابر می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار تفاوت بیشتر جرم مواد مخدر صنعتی و سنتی شد و خاطرنشان کرد: عرصه باید در حوزه مواد مخدر صنعتی آنقدر برای تهیه و توزیع کنندگان ناامن باشد که هیچ فردی مبادرت به فعالیت در این زمینه نکند.

ارسال نظر