نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس:
سرپوش گذاشتن بر معضل اعتیاد راه جولان قاچاقچیان را هموار کرد
«شاید کمکاری رسانهها و مجریانی که باید اطلاعرسانی میکردند، باعثعدم آگاهی جوانان از موادمخدر شده است.»
نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس گفت: سالیان سال وجود موادمخدر را کتمان کردیم تا به ذهن و محافل جوانانمان راه پیدا نکند، اما این سرپوش گذاشتن نه تنها باعثدوری از موادمخدر نشد، بلکه راه را برای جولان قاچاقچیان موادمخدر هموار کرد.
به گزارش ایلنا، منصور حقیقتپور با انتقاد از کتمان حقیقت مواد مخدر گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم، وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر راه جدیدی را ارائه کرد که به زعم بسیاری از کارشناسان حوزه موادمخدر اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر اصولیترین راهحل است.
وی در مورد عدم آگاهی درست جوانان و نوجوانان از موادمخدر به روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: شاید کمکاری رسانهها و مجریانی که باید اطلاعرسانی میکردند، باعثعدم آگاهی جوانان از موادمخدر شده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس با اشاره به اینکه باید فرهنگ و آموزش درستی در برخورد با موادمخدر به جوانان داده شود، خاطرنشان کرد: آیا در حوزه مبارزه با موادمخدر اطلاعرسانی کردیم؟ چند مستند در این زمینه ساختیم؟ چند گفتگو و مناظره گذاشتیم؟ چقدر در مدارس و دانشگاهها راجع به آن صحبت کردیم؟ ما کار را رها کردیم و نتیجه آن این است که فرزندانمان راه درست را تشخیص نمیدهند.
وی با اشاره به رویکرد وزیر کشور در اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر تأکید کرد: قطعاً مبارزه با موادمخدر همافزایی ملی و اجتماعی را میطلبد. برای پیشگیری باید اقدامات تأثیرگذاری انجام داد. چه اشکالی دارد ائمه جماعت قوانین موادمخدر را موقع نماز برای نمازگزاران بگوید؟ اشکالی پیش میآید که ورزشکاران که به نوعی الگوی جوانان هستند آنها را از گرایش به موادمخدر نهی کنند؟ ایجاد NGO ها، کمپینها تبلیغاتی، متینگها و… هم برای اطلاعرسانی و آگاهسازی جوانان و خانوادههایشان بسیار مفید هستند.
حقیقتپور به وظایف مجلس گریزی زد و گفت: مجلس در زمینه قانونگذای و تصویب بودجه در حوزه مبارزه با موادمخدر باید به این بخش کمکهای شایانی کند و اگر طرحی برای تصویب به مجلس ارائه شود از آن استقبال خواهیم کرد.