خبرگزاری کار ایران

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان ‌غربی خبر داد ؛

استحصال بیش از ۳۱ هزار تن گوشت بهداشتی در۳ ماهه جاری

استحصال بیش از ۳۱ هزار تن گوشت بهداشتی در۳ ماهه جاری
کد خبر : ۹۳۸۲۰۶

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان ‌غربی گفت : در سه ماه نخست امسال، تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بیش از 31 هزار تن گوشت دام و طیور درسطح استان استحصال شده است.

سید امید خلیل‌زاده در گفت‌‌وگو با ایلنا،، بیان کرد: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.

وی افزود: با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه، اظهار داشت: در سه ماه نخست امسال، تحت نظارت هایبهداشتی دامپزشکی بیش از 31 هزار تن گوشت دام و طیور درسطح استان  استحصال شده است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی آذربایجان ‌غربی با اشاره به نظارت‌های مستمر بازرسان بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های دام و طیور استان افزود: تمام فرآورده‌های استحصال شده در کشتارگاه‌های سطح استان پس از کنترل‌های لازم  توسط بازرسین بهداشتی  مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

خلیل‌زاده با اشاره به کشتار تعداد  25  هزار و 456 رأس دام سبک و سنگین  و تعداد 10 میلیون و 838 هزار 669 قطعه طیور با نظارت این اداره کل در بازه زمانی سه ماهه اول سال 99 در کشتارگاه‌های دام و طیور  استان، بیان کرد:  از استحصال  مقدار 4 هزار 409 تن گوشت قرمز  و 27 هزار 522 تن گوشت سفید در مجموع 31 هزار 931 تن گوشت قرمز و سفید  تحت نظارت های بازرسین بهداشتی دامپزشکی تولید می‌شود.

وی با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری‌های مشترک از حیوانات به انسان، تاکید کرد: مردم باید از خریداری گوشت دام‌هایی که خارج از کشتارگاه‌ها ذبح می شوند، خودداری کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تمام کشتارگاه‌های استان به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز هستند که از انتقال بیماری‌های خطرناکی مثل تب کریمه-کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری می کند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز