خبرگزاری کار ایران

ارتقاء سطح فعالیت های مهارت آموزی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی به رتبه 13 در کشور

ارتقاء سطح فعالیت های مهارت آموزی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی به رتبه 13 در کشور
کد خبر : ۸۲۰۹۹۳

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربری آذربایحان غربی بیان کرد: این دانشگاه در سطح کشور با انجام فعالیت‌های مهارت‌آموزی و باکیفیت، در حوزه کارآفرینی از جایگاه 72، به پله 13 ارتقاء یافت.

به گزارش ایلنا از ارومیه، میرحسن رسولی صدقیانی عصر امروز در آیین تجلیل از برگزیدگان پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اظهار کرد: در این نمایشگاه که در 48 غرفه  برگزار شد، توانمندی‌ها و دستاوردهای مختلفی از مراکز مختلف دانشگاهی و کارآفرینان در معرض دید عموم قرار گرفت.

وی افزود: در این نمایشگاه، ایجاد بستر تعامل بین کارآفرینان و انتخاب کارآفرینان برتر برای شرکت در نمایشگاه‌های کشوری از اهداف مورد نظر بوده و خوشبختانه امسال، دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی، مشارکت سه برابری نسبت به سال گذشته در غرفه‌ها داشتند.

 رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌غربی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌غربی گفت: ایجاد روحیه نشاط و امید در بین کارآفرینان و فراهم کردن فضای مشارکت در بین آنها و رونق تولید و اشتغال در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی از اهداف برگزاری نمایشگاه بوده است.

رسولی صدقیانی افزود: در این نمایشگاه، ایجاد بستر تعامل بین کارآفرینان و انتخاب کارآفرینان برتر برای شرکت در نمایشگاه‌های کشوری از اهداف مورد نظر بوده و خوشبختانه امسال، دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی، مشارکت سه برابری نسبت به سال گذشته در غرفه‌ها داشتند.

وی بیان کرد: این دانشگاه در سطح کشور با انجام فعالیت‌های مهارت‌آموزی و باکیفیت، در حوزه کارآفرینی از جایگاه 72، به  پله 13 ارتقاء یافت.

رسولی صدقیانی  به موضوعاتی مانند تحقیق و پژوهش در حوزه کارآفرینی و مهارت‌آموزی  اشاره کرد و افزود: این دو مقوله در حوزه  کار آفرینی از  اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از  مشکلات اشتغال‌پذیری دانشگاه‌ها، پایین بودن مهارت و تخصص برای ورود به بازار کار است اظهار کرد: بی‌شک اگر آموزش‌ها به صورت سنتی باشد و از روش‌های منسوخ گذشته استفاده شده باشد نتیجه‌ای عاید نمی‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه 70 تا 75 درصد دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی و کاربردی شاغل هستند، تصریح کرد: 40 درصد از این دانش‌آموختگان در حوزه تخصصی و تحصیلی خود مشغول به کار هستند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز