خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی :

نداشتن صرفه اقتصادی فروش نان برای نانوایان؛ باعث بروز تخلفات در این حوزه می‌شود

نداشتن صرفه اقتصادی فروش نان برای نانوایان؛ باعث بروز تخلفات در این حوزه می‌شود
کد خبر : ۱۱۹۰۶۱۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت نداشتن صرفه اقتصادی یکی از دلایل بروز تخلف مشکلات و کاهش کیفیت نان به خصوص نان لواش در استان است.

اکبر کرامتی در گفت و گو با ایلنا، با اشاره به اینکه بهای خرید گندم در سال‌جاری ۵ هزار تومان بود گفت: این قیمت در سال آینده با افزایش ۵۰ درصدی  ۷ هزارو ۵۰۰ تومان است.

کرامتی افزود: در حال حاضر نان تنها محصولی است که در آن قیمت آرد و ضایعات نان از خود محصول نان بالاتر است بنابراین در این حوزه جای زیادی برای انجام تخلفات  وجود دارد.

وی افزود: شکاف قیمتی بین آرد یارانه‌ای و آرد آزاد در بازار موجب شده برخی نانوایان در این حوزه تخلف کرده و آرد یارانه ای را به جای پخت نان در بازار آزاد به فروش برسانند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی افزود کیفیت نان و عواملی از جمله کیفیت گندم نحوه استحصال آرد در کارخانجات، نحوه عمل آوری خمیر توسط نانوا و نوع پخت بستگی دارد، بنابراین قیمت پایین نان و  نداشتن صرفه اقتصادی برای متصدیان واحدهای نانوایی یکی از دلایل بروز تخلف، مشکلات و کاهش کیفیت نان به خصوص در نان لواش است.

وی عنوان کرد: تنظیم بازار محصولات کشاورزی، به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده بنابراین ساماندهی امور آرد و نان و نظارت و بازرسی بر این حوزه نیز به جهاد کشاورزی واگذار شده که در این رابطه سازمان جهاد کشاورزی استان با تشکیل کمیته‌های هماهنگی و جلسات متعدد در شهرستان‌ها و مرکز استان در حال ساماندهی و نظارت بر این حوزه بوده و کار خود را در این زمینه آغاز کرده است.

کرامتی با اشاره به اینکه در یک ماه آینده تمامی نانوایی‌ها بازرسی و نسبت به وضعیت مجوز و شیوه پخت و توزیع نان و مسائل بهداشتی و سلامت غذایی اقدام می‌شود بیان کرد: سیاست اصلی این سازمان، تولید و عرضه نان صنعتی برای کنترل بهداشت و سلامت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت:تاکنون مجوز فعالیت چهار هزار و ۷۳۸ نانوایی در سطح استان صادر شده که تعداد مجوزها بیش از نیاز و جمعیت استان است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز