در چهل و دومین بهار انقلاب اسلامی؛
آئین تجلیل از پیشکسوتان و چهرههای فعال شعر انقلاب برگزار شد
آئین تجلیل از پیشکسوتان و چهرههای فعال شعر انقلاب با عنوان «راویان بالندگی» در بستر فضای مجازی برگزار شد.
به گزارش ایلنا، آئین تجلیل از پیشکسوتان و چهرههای فعال شعر انقلاب با عنوان «راویان بالندگی» با حضور حجت الاسلام والمسلمین ناصر خدایاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛ خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ نغمه مستشار نظامی، دبیرمحافل ادبی نهاد کتابخانه های عمومی کشور؛ جلیل وحیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان و متولیان فرهنگی شعر و ادب در بستر فضای مجازی برگزار شد.
خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن قدردانی از دبیرکل نهاد جهت صدور دستور راهاندازی محافل ادبی کتابخانهها گفت: محافل ادبی کتابخانههای عمومی دریچه ای نو از سوی کتابخانه به حوزه شعر و ادبیات هستند.
معصومی ضمن تبریک و تهنیت چهل و دومین طلیعه پیروزی شکوهمند انقلاب با شعار انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر چون کوه استوار اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی برای شاعران جایگاه خاصی قائل هستند و در دیداری که در شهریور ۸۷ با شاعران داشتند شعر را یک ثروت ملی دانسته و تردید در این حوزه را تردید در یکی از بهترین مسائل بیان کردند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تصریح کرد: میراثی بهتر از شعر برای انتقال ادب، فرهنگ و هنر به آیندگان وجود ندارد و ویژه برنامه راویان بالندگی تلاشی است از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای ارج نهادن به مقام شعرا که هنر انقلاب را با نبوغ، تعهد و ذوق سرشار خود آذین بستند.
وی ادامه داد: کتابخانههای عمومی با حمایت از جریان شعر انقلاب به عنوان داعیه دار و مروج شعر متعهد، گامی نو در پیشبرد اهداف فرهنگ اسلامی برداشته است.
حجت الاسلام والمسلمین ناصر خدایاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه احیای دین و بهادادن به آن ارمغان بزرگ انقلاب اسلامی است اظهار داشت: این دستاورد بزرگ راهی نو در برابر ملت ایران و ملتهای جهان گشود .شاعران انقلاب اسلامی برای بیان ابعاد مفهومی و تاریخی انقلاب در قالب شعر عنایت و دقت ویژه دارند. انقلاب ما یک جریان و فرآیند بود و با تعمق در مفهوم انقلاب و بیان تمایز آن با دیگر مفاهیم می تواند در قالب شعر به خوبی منعکس شود.
نغمه مستشار نظامی، دبیرمحافل ادبی نهاد کتابخانه های عمومی کشور هدف از برگزاری این آئین را تقدیر از کسانی است که در این ۴۲ سال حماسه آفرین بودهاند عنوان کرد و گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم تا از تمام فعالان عرصه شعر انقلاب تقدیر شود.
در این آئین از بیت الله جعفری، پیشکسوت شعر انقلاب و مصطفی قلیزاده علیار، چهره فعال شعر انقلاب در استان با اهدای لوح تقدیر از سوی دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور تجلیل شد.