مدیر امور طیور استان خبر داد:
فعالیت ۶ زنجیره طیور در آذربایجان غربی/ تأمین بیش از ۴۰ درصد گوشت مرغ استان توسط زنجیره های یکپارچه تولید
مدیر امور طیور آذربایجان غربی با اشاره به نقش موثر زنجیرهها در افزایش تولید و بهبود کیفیت مرغ ، از فعالیت ۶ زنجیره طیور در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، یحیی خلیلی گفت: زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند و زنجیرهها باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار می شوند.
خلیلی ادامه داد: آذربایجان غربی جزو استانهای مطرح و شاخص در صنعت طیور هم از نظر تولید و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است و همزمان با فرآیند تولید باید بدنبال دستیابی به بازارهای صادراتی و توسعه این صنعت در استان باشیم .
وی همچنین افزود: در استان این زنجیره ها در شهرستان های ارومیه ، مهاباد ، میاندوآب واقع شده اند و این زنجیره ها بیش از ۴۰ درصد تولید گوشت مرغ استان ،را بر عهده داشته و صادرات تخم مرغ نطفه دار، جوجه یکروزه گوشتی، مرغ گرم و منجمد عمدتا توسط این زنجیره ها صورت می گیرد.
خلیلی با اشاره به اینکه در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی فعال است، افزود: ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه مرغ، ظرفیت تولید آنها در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه است.
وی افزود: ۶ کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه طیوربا ظرفیت ۳۹ هزار ۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.