سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز:
امرار معاش ۱۰۰ هزار نفر در صنعت کفش/ راه اندازی دانشگاه تخصصی کفش
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز از اهتمام ویژه شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز برای ساماندهی صنعت کفش در تبریز خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا،کریم صادقزاده در نخستین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش تبریز با اعلام مطلب فوق گفت: شهرداری تبریز با همکاری شورای اسلامی شهر تبریز با تملک منطقه چوخورلار در مرکز شهر تبریز قصد دارد باساماندهی کفاشان در این منطقه کمک شایانی به این صنعت کهن در کلانشهر تبریز داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی انجامشده شهرداری تبریز با تملک بیش از ۲.۵ هکتار از اراضی این منطقه درمرکز شهر تبریز قصد دارد با احداث کارگاه های کوچک و فروشگاه عرضه از تولید به مصرف را به معنی واقعی دربافت مرکزی شهر معنی ببخشد.
دبیر اجرایی خانه کارگر تشکیلات آذربایجان شرقی در ادامه گفت: شهر تبریز پس از سقوط سلسله قاجار شاهد رشد وپیشرفت در زمینه چرم سازی کشور بوده است و اولین کارخانه چرم سازی در تبریز در سال ۱۳۱۰ تاسیس شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۴ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارای پروانه در شهر تبریز در حال فعالیت هستند،ادامه داد: در صنعت کفش بیش از ۱۰۰ هزار نفر امرار معاش می کنند.
دبیر کمیسیون سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز افزود: از نظر واحد تولیدی اتحادیه کفاشان تبریز به عنوان بزرگترین اتحادیه تولیدی کشور است ولی متاسفانه یکی از چالش های عمده واحد هایتولیدی جذب منابع انسانی است که امیدواریم با راه اندازی دانشگاه تخصصی کفش و آموزش جوانان علاقمند به اینهنر این مشکل نیز مرتفع شود.
صادقزاده با اعلام اینکه صنعت چرم و کفش تبریز به عنوان یک مزیت صنعتی پیشینه دار در این شهر است گفت: بایدبرای بهبود وضعیت این صنعت تصمیم های متناسبی با وضعیت فعلی اتخاذ شود تا مانع از ایجاد بحران در اینصنعت شود.
در پایان این همایش از ۱۶ نفر از اساتید و پیشکسوتان صنعت کفش دست دوز تبریز تجلیل بعمل آمد.