خبرگزاری کار ایران

در بیانیه‌ای مشترک مطرح شد؛

دغدغه‌های فوتبال‌نویسان تبریزی در ورزشگاه یادگار امام/ کسی "خبرنگاران" را نمی‌بیند

دغدغه‌های فوتبال‌نویسان تبریزی در ورزشگاه یادگار امام/ کسی "خبرنگاران" را نمی‌بیند
کد خبر : ۷۰۳۷۱۰

نیم فصل اول هجدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال در حالی به اتمام رسید که اصحاب رسانه در ورزشگاه‌های تبریز مشکلات زیادی برای انجام وظایف خود داشتند.

به گزارش ایلنا، خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران  آذربایجان‌شرقی از تلاش‌های مالک باشگاه تراکتورسازی، ایوب بهتاج مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، سازمان شهرداری تبریز و هیات فوتبال در حل مشکلات تماشاگران از جمله بلیط فروشی، اتوبوسرانی، امداد‌رسانی اورژانس و راه‌های دسترسی ارج می‌دهند و همواره انعکاس دهنده عملکرد مثبت مسئولان بودند.

اصحاب رسانه آذربایجان‌شرقی که در سرما و گرما در مسابقات حاضر می‌شوند تا انعکاس دهنده اخبار و مشکلات اهالی فوتبال تبریز باشند که در نهایت بدون هیچ چشمداشتی فقط و فقط خواهان حل مشکلات پرشمار در جهت کار رسانه‌ای هستند تا بدون درگیری تنها مشغول کار حرفه ای خود باشند.

در این میان خبرنگاران، گزارشگران، تصویربرداران و عکاسان حوزه ورزش در انجام رسالت خطیر اطلاع‌رسانی خود، متاسفانه همیشه با یک‌سری از مشکلات فراوانی روبه‌رو هستند که شاید در دیدار تراکتورسازی و فولاد این موضوع بیشتر به چشم خورد.

دردناک‌تر از این موضوع این است که متاسفانه هیچ مسئولی برای پاسخ به این موارد و رسیدگی به مشکلات خبرنگاران، پیدا نمی‌شود که پاسخگو باشد. مسئولان فقط روز 17 مرداد را در خاطرشان هست که با یک شاخه گل و یک کارت هدیه به خیال خودشان تقدیر می‌کنند و مابقی روزها یادشان می‌رود که خبرنگاری نیز هست و صرفا به عنوان ابراز از خبرنگار استفاده می‌کنند و بس.

خبرنگاران عکاسان و تصویربرداران تبریزی از لحظه ورود به ورزشگاه از اتوبان با مشکل رو به رو هستند تا لحظه‌ای که بازی تمام شده و برای انعکاس صحبت‌های مربیان و بازیکنان مجبور به ترک جایگاه خبرنگاران می‌شوند.

اصحاب رسانه آذربایجان‌شرقی که می‌خواهند از طریق جاده اختصاصی از اتوبان شهید کسایی تبریز وارد ورزشگاه شوند با سدی بزرگ به عنوان حراست فیزیکی اداره کل ورزش و جوانان رو به رو می‌شوند که خواستار کارت ترددی هستند که مطابق با پلاک خودرو باشد، در حالی که اکثر اصحاب رسانه بدون خودروی شخصی بوده و عمدتا‌ با آژانس یا سایر وسایل نقلیه تاکسی‌های آنلاین به سمت ورزشگاه می‌روند و کارت خبرنگاری یا عکاسی سازمان لیگ هم گویا هیچ اعتباری ندارد.

دغدغه‌های فوتبال‌نویسان تبریزی در ورزشگاه یادگار امام/ کسی "خبرنگاران" را نمی‌بیند

اصحاب رسانه که با خودروی شخصی و کارت تردد مطابق با پلاک خودرو وارد ورزشگاه می‌شوند هم، کم مشکل ندارند و کماکان بعد از 9 سال از برگزاری مسابقات در ورزشگاه یادگار امام (ره) هنوز نمی‌دانند وسایل نقلیه خود را کجا پارک کنند و هر بار دچار تغییرات بدون اطلاع قبلی می‌شوند.

عکاسان، خبرنگاران و تصویربرداران برای اینکه وارد ورزشگاه شوند همیشه دچار مشکل هستند و هر بار تصمیمی پشت درهای بسته گرفته می‌شود و بدون نظرخواهی یا حداقل اطلاع‌رسانی خبرنگاران اعمال می‌شود که نتیجه جز سرگردانی و مشکل برای رسانه‌ها ایجاد نمی‌کند.

نکته ای که نباید فراموش شود این است که خبرنگاران باید از دری وارد شوند که تماشاگران هم از آن وارد می‌شوند و حداقل 15 دقیقه پشت در مانده و حتی بازرسی بدنی و وسایل رسانه‌ها تنها در تبریز انجام می‌شود که تنها خواسته خبرنگاران تکریم و احترام است تا رسالت آنها خدشه‌دار نشود.

اهالی رسانه وقتی وارد جایگاه خبرنگاران می‌شوند،تازه مشکلات‌شان شروع می‌شود، اینترنت جایگاه خبرنگاران کُند بوده و در برخی از مواقع هم وصل نمی‌شود. افراد غیر خبرنگار بیش از 30 درصد جایگاه را در تصرف خود درآورده‌اند و خبرنگاران برای نشستن در جایگاه‌شان هم مشکل دارند‌.

تماشاگران تیم تراکتورسازی می‌توانند با گوشی‌های خود عکس بگیرند ولی یگان ویژه نیروی انتظامی به خبرنگاران اجازه عکاسی و تصویربرداری از جایگاه خبرنگاران را نمی دهند و خبرنگاران باید در قفس جایگاه خبرنگاران باقی مانده و حق هیچ کاری را ندارند.

بعد از اتمام بازی خبرنگاران باید مسیر طولانی و در خلاف جهت خروج تماشاگران را طی کنند و بعد از گذر از چندین درب و بعد از معطلی بیش از 20 دقیقه‌ای بالاخره با درگیری و کلی توهین به سمت اتاق کنفرانس و میکسدزون برسند.

در اتفاقی عجیب هم بازیکنان تیم تراکتورسازی از در پشتی می‌روند و مسئولان باشگاه تراکتورسازی هیچ گاه دوست ندارد پاسخ‌گوی اصحاب رسانه باشند. همچنین هجوم برخی افراد غیر مرتبط برای گرفتن سلفی با بازیکنان عملا کار برای خبرنگاران را غیر ممکن کرده است‌‌.

در نهایت باید گفت رفتار نه چندان جالب نیروهای انتظامی و حتی نیروهای حراست فیزیکی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با خبرنگاران ورزشی، وضعیت نامناسب جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه یادگار امام (ره) شهر تبریز، عدم پوشش مناسب اینترنت ورزشگاه، مشکلات پارکینگ برای پارک خودرو خبرنگاران و اهالی رسانه و در نهایت شرایط میکسدزون ورزشگاه که بیشتر شبیه به منطقه‌ای برای عکس یادگاری هواداران با بازیکنان تبدیل شده، از دغدغه‌های خبرنگاران ورزشی در تبریز است.

در ورزش و خاصه فوتبال شاید ورزشکاران چند ماهی از سال به صورت مستقیم درگیر باشند اما این خبرنگاران هستند که در همه ایام سال از اعیاد گرفته تا روزهای عزاداری وظیفه خود می‌دانند تا بازوی توانمند ورزش باشند؛ قشر زحمت‌کشی که متأسفانه هیچ‌گاه هم دیده نمی‌شود.

به طبع این انتظار می‌رود تا استاندار آذربایجان‌شرقی، فرماندار شهر تبریز، رئیس اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، باشگاه تراکتورسازی تبریز و در نهایت رئیس هیات فوتبال این استان برای حل مشکلات خبرنگاران ورزشی چاره‌ای بیاندیشند تا این قشر زحمت‌کش و بی‌ادعا، با کمترین امکانات بتوانند برای ارتقا ورزش این استان همراه با ورزشکاران و مسئولان، تلاش کنند.

در پایان اسامی خبرنگاران و نام رسانه‌های آنها که مورد کم لطفی قرار گرفتند، در زیر می‌آید:

حبیب چرندابی ایران ورزشی، فرهاد فرهادپور خبرگزاری فارس، محمود نصیرپور خبرگزاری مهر، مهدی آب‌بسته خبرگزاری ایرنا، حیران حیدری و سعید عبدی سایت ورزش سه، مهدی میرزائی و فرزاد صبوری صدا و سیما، بهمن جهدی برنامه 90، سجاد قربانی موسسه مطبوعاتی سهند، فرشید رئوفی و سامان عیوضی خبرگزاری ایسنا، حامد زاهدی خبرگزاری تسنیم، سجاد جمالزاده پایگاه خبری آناج، فرشید ولی‌زاده خبرگزاری ایلنا و پایگاه خبری نسل تدبیر، امیر ملک‌زاده خبرگزاری میزان، محمد فرجی برنامه‌ شب‌های فوتبالی و ترجمان صبح.

جمعی از ورزشی‌نویسان استان آذربایجان‌شرقی - ۲۵ آذر ماه سال ۱۳۹۷

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز