استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد:
تکمیل و تسریع خط آهن میانه - تبریز در دستورکار دولت/ اتصال خط ریلی کشور به اروپا
خط آهن میانه - تبریز به دلیل موقعیت جغرافیایی و راهبردی از اهمیت بین المللی و ویژه برخوردار است که بهره برداری از آن ، خط ریلی کشور را به اروپا وصل می کند.
به گزارش ایلنا، این پروژه از جمله پروژه های راهبردی استان است که تحولات آن تقریبا به صورت روزانه از سوی استاندار دنبال می شود و بازدیدهای نوبتی و کارگاهی وی با هدف تسریع در بهرهبرداری و رفع مشکلات و موانع این پروژه در کارگاه صورت می گیرد.
اتمام و بهره برداری از این پروژه که عملیات اجرایی آن 18 سال قبل کلید خورده یکی از مطالبات اصلی مردم آذربایجان شرقی است .
این پروژه در دولت نهم و دهم همانند بسیاری دیگر از طرح ها و پروژه های عمرانی قربانی سوء مدیریت های آن دوره شد و علمیات آن به رغم درآمدهای سرشار از به کندی پیش رفت و یا متوقف شد.
با استقرار دولت یازدهم این پروژه جان دوباره گرفت و عملیات تکمیل آن به صورت جدی دنبال شد لیکن در فاصله همین سال ها به دلیل مشکلات اعتباری آن گونه که انتظار می رفت عملیات آن پیش نرفت و بازهم زمان بهره برداری را به تاخیر انداخت .
بعد از انتصاب خدابخش به استانداری آذربایجان شرقی در مهر ماه امسال ، ایشان با علم به اهمیت و حساسیت های محلی ، برنامه تکمیل و تسریع در بهره برداری این پروژه را در دستور کارداده و تلاش بی وقفه ی را در سطح ملی و محلی آغاز کرد.
بازدید امروز استاندار از این خط پنجمین بازدید میدانی وی در ماه های اخیر است و او مصمم است این پروژه راهبردی را هر چه سریعتر برای مردم استان به سرانجام برساند و فصلی نوینی را در حمل و نقل ریلی کشور و استان رقم بزند.
آن گونه که از جمع بندی گزارش های میدانی استباط می شود این پروژه بعد از فراز و فرودهای فراوان حالا در مسیر ریل بهره برداری قرار گرفته و گفته می شود مرحله نخست آن تا بستان آباد به زودی افتتاح خواهد شد.
خط آهن میانه - تبریز به دلیل موقعیت جغرافیایی و راهبردی از اهمیت بین المللی و ویژه برخوردار است که بهره برداری از آن ، خط ریلی کشور را به اروپا وصل می کند.
با بهره برداری کامل از این خط، فاصله تبریز - تهران از نظر مسافت 114 کیلومتر و از لحاظ زمانی 5/5 ساعت کاهش می یاد.
در حال حاضر مسافت جاده تهران - تبریز 597 کیلومتر و مسافت راه آهن این دو شهر 736 کیلومتر است.