رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و پژوهش شهرداری تبریز:
اقتصاد مدیریت شهری در کلانشهرها نیازمند بازنگری است
تنها راهکار اصلاح رویکردهای مدیریت شهری، با تکیه بر امر پژوهش و بررسی علل و عوامل شکلگیری چنین روندی ممکن خواهد گشت.
رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و پرژهش های شهرداری تبریز اقتصاد مدیریت شهری در کلانشهرها را نیازمند بازنگری با رویکرد اقتصاد مقاومتی و تقویت فرهنگ کار و تولید در سال اقتصاد و فرهنگ دانست.
به گزارش ایلنا محمدرضا روشنی در گفتگوبا خبرنگاران اظهار داشت: انتخاب مفاهیم فرهنگ و اقتصاد در کنار یکدیگر در شعار امسال بیانگر آن است که این دو امر لازم و ملزوم یکدیگرند و تحقق و تعالی یکی بی دیگری میسّر نیست.
وی با اشاره به نقش مدیریت شهری، با رویکرد اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری و در رأس آن شهرداریهای کشور، مخصوصاً کلانشهرها که دارای استقلال نسبی در عملکرد هستند میتوانند در شکوفا کردن مقوله اقتصاد مقاومتی پویا باشند.
روشنی افزود: تبیین ابعاد و مؤلفههای اقتصاد مقاومتی در مدیریت شهری، بدون بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در تدوین سیاستها و اقدامات اقتصادی شهر ممکن نخواهد گشت.
وی گفت: مدیریتشهریی موفق خواهد بود که بتواند منابع اقتصادی شهری را به خوبی شناسایی کرده و ضمن تقویت آن، بتواند به نحو احسن و پایدار از این منابع بهرهگیرد و شهر را مدیریت نماید.
محمدرضا روشنی در عین حال تصریح کرد: در حالیکه متأسفانه آنچه که امروز در بیشتر کلانشهرها اتفاق میافتد، تأمین عمده درآمدهای شهرداری از طریق هدایت شهروندان به ساخت و ساز در بخشهای مسکونی و تجاری است.
وی افزود: به نظر میرسد تنها راهکار اصلاح رویکردهای مدیریت شهری، با تکیه بر امر پژوهش و بررسی علل و عوامل شکلگیری چنین روندی ممکن خواهد گشت.