نخستین کارگاه تخصصی آموزش اذان در تبریز آغاز به کار کرد
قرار است طی این دوره که از ۱۵ تا ۲۴ شهریور ماه ادامه مییابد موذنین نوجوان از محضر اساتید اذان بهرهمند شوند.
نخستین کارگاه تخصصی آموزش اذان، با حضور موذنان نوجوان و اساتید برجسته این رشته در محل یادمان مفاخر آذربایجان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، این دوره که با هدف پرورش استعداد موذنان نوجوان برپا شده، در تلاش است تا محملی برای پرورش و شناخت توانمندی نوجوانان در خصوص اذان، این نماد بارز هویت اسلامی را فراهم آورد.
دبیر اجرایی این دوره آموزشی گفت: اذان به عنوان سمبل و نماد اسلام همیشه در طول تاریخ فرهنگی اسلام محل توجه و اهمیت بوده و به عنوان یکی از مهمترین مسایل مربوط به دین اسلام شناخته شده است.
غلامرضا اقبالی با اشاره به اهمیت توجه خانواده و نوجوانان به مقوله اذان افزود: اذان نمادی از تدین مسلمانان است که در قالب نماز متجلی شده و در متن یکی از ارزشمندترین نیایشهای دینی به بروز و اثرگذاری میرسد.
این قاری برجسته بین المللی با تشکر از عموم خانوادههایی که بر مساله اذان و آموزش آن اهتمام دارند، اضافه کرد: اینکه یک خانواده در کنار زندگی پرمشغله خود به مقولهای چون اذان توجه ویژه دارد و فرزندان خود را به فراگیری اصولی این سنت حسنه نبوی تشویق میکند، امر بسیار ارزشمندی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اقبالی با مغتنم دانستن فرصت بدست آمده، در خصوص تشکیل این دوره تخصصی گفت: این دوره به سبب بهره گیری از تجارب و سواد تخصصی اساتید برجسته این رشته که سابقهای طولانی در پرورش موذنین برجسته شهر دارند، فرصتی ارزنده برای پروررش موذنین مستعد نوجوانی است که تاکنون موفق به رفع اشکالات و نیز تقویت خود در نحوه اذان نشدهاند.
این دوره، نخستین روز برگزاری خود را با برگزاری آزمونهای حضور تعیین سطح برای درجه بندی شرکت کنندگان که شمار آنها به ۵۰ تن رسیده است، آغاز کرد.
قرار است طی این دوره که از ۱۵ تا ۲۴ شهریور ماه ادامه مییابد، موذنین نوجوان از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از محضر اساتید اذان بهرهمند شوند و در پایان این دوره گواهی شرکتی دایر بر حضور آنان در این دوره آموزشی به آنان اعطا شود.