رییس کمیسیون صنایع و معادن:
امسال در وضعیت بد بودجهای توجه ویژه و ناکافی به وزارت ارتباطات شده است
امروز دیگر نباید جایی در کشور باشد که در آنجا تلفن ثابت وجود نداشته باشد. / زمانی نه چندان دور، دولت قصد انحلال وزارت ارتباطات و ادغام آن با وزارت راه و شهرسازی را داشت و حتی وزیر راه را سرپرست وزارت ارتباطات گذاشت با این توجیه که هر دو از جنس ارتباط هستند.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه امسال در وضعیت بد بودجه ای توجه ویژه ای به وزارت ارتباطات شده ولی ما معتقدیم این اعتبارات ناکافی است، چرا که ارتباطات حوزه ای فرابخشی است و کشور نیز به توسعه آن نیاز دارد.
به گزارش ایلنا، رضا رحمانی در جلسه بررسی مشکلات IT و ICT آذربایجان شرقی که روز گذشته با حضور معاون وزیر ارتباطات در تبریز برگزار شد، گفت: تولید نرم افزار و حوزه ساخت داخل موضوعی است که باید توجه ویژه ای به آن داشت و از توانمندی های بخش های مختلف نیز برای آن استفاده کرد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ایجاد و توسعه شهرک های فناوری و نرم افزاری در کشور گفت: زمانی نه چندان دور دولت قصد انحلال وزارت ارتباطات و ادغام آن با وزارت راه و شهرسازی را داشت و حتی وزیر راه را سرپرست وزارت ارتباطات گذاشت با این توجیه که هر دو از جنس ارتباط هستند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس طرحی دو فوریتی ارایه کردیم تا از این کار جلوگیری شود و نمایندگان نیز با رای بالایی از آن حمایت کردند که نشان از توجه مسئولان به بخش ارتباطات است.
رحمانی ادامه داد: هر کشوری که قصد پیشرفت دارد جز بستر فناوری اطلاعات امکان دیگری ندارد و متاسفانه کشور ما در این بخش عقب مانده است.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به توانمندی های آذربایجان شرقی در حوزه IT، افزود: همانطور که این استان از جنبه های مختلفدر طیف استان های برجسته کشور است در حوزه فناوری اطلاعات نیز ظرفیت ها و توانمندی های بالایی دارد.
رحمانی با بیان اینکه امروز دیگر نباید جایی در کشور باشد که در آنجا تلفن ثابت وجود نداشته باشد، تصریح کرد: در دولت جدید عزم خوبی برای به سرانجام رساندن کارهای لازم برای کشور دارد و امیدواریم کارهای سخت افزاری لازم در حوزه ارتباطات هر چه زودتر به پایان برسد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با تأکید بر اینکه توسعه دفاتر پیشخوان به عنوان ابزار دولت الکترونیک باید در دستور کار دولت باشد، گفت: افزایش خدمات غیرحضوری به مردم باعثکاهش هزینه های مردم و فساد اداری میشود.
وی اضافه کرد: البته خدمات دفاتر پیشخوان باید به نحوی مطلوب باشد که مردم احساس کمبود خدمات در این دفاتر نداشته باشند و از رجوع به ادارات خودداری نمایند.
همین گزارش حاکی است در این جلسه مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی و همچنین توانمندی های این استان در حوزه IT مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید جمع بندی این موضوعات در جلسه ای با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرایی شود.