شهردار تبریز:
حلو فصل ریشهای مشکلات کلانشهرها، نیازمند تصمیمات هماهنگ مدیریت شهری است
اگرچه شهرداران کشور توسعه و عمران شهر حوزه مسئولیت خود را اولویت نخست خود تلقی می کنند، اما باید توجه داشت که حل و فصل اساسی و ریشه ای مشکلات شهرها، نیازمند تصمیم سازی های کلان و هماهنگ است.
شهردار تبریز گفت: تحقق اهداف کلان شهرها، با نگاه جزیره ای و انحصاری میسر نخواهد بود.
به گزارش ایلنا صادق نجفی، عضویت خود در انتخابات شورای سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور را یادآور شد و گفت: به عنوان نماینده شهرداران کشور در این مجموعه حساس و تصمیم ساز سعی می کنیم با ایجاد تعامل و همگرایی در ساز و کار مدیریت شهری کشور، مجموعه تجارب شهرداری های کشور را برای ایجاد راهکارهای دقیق و کارساز، به صورت هماهنگ احصا کنیم.
وی گفت: این شورا با توجه به ظرفیت های قانونی و بهره گیری از عناصر مجرب، می تواند متضمن اجرای هماهنگی های کارساز و تاثیرگذار باشد.
شهردار تبریز با بیان این که این انتخاب، نمایانگر جایگاه بی بدیل شهر تبریز در عرصه مدیریت شهری کشور و دستاوردهای ارزنده آن در سطح کشور است، تاکید کرد: با اجرای کیفی صدها پروژه شهری در سال جاری، سعی می کنیم ضمن ارتقای شاخص های مختلف، شهر تبریز را به عنوان الگوی زیبایی و سازندگی شهرهای کشور مطرح کنیم.
وی ادامه داد: کلان شهرهای کشور اگرچه از نظر مسافت جغرافیایی، گاه فاصله های چشمگیر از یکدیگر دارند، اما مشکلات و دغدغه های نزدیک و مشترک آن ها باعثمی شود که الزامات یکسانی برای پیشبرد اهداف مدیریت شهری متصور باشد.
شهردار تبریز با بیان این که برای تدوین و اجرای دقیق این الزامات، شهرداری های کشور باید به یک هماهنگی و همدلی کارساز دست یابند، خاطرنشان کرد: این نگرش، به عنوان یک رویکرد چاره ساز، علاوه بر حل و فصل مشکلات کلان شهرها، توسعه متوازن و توزیع عادلانه امکانات و تسهیلات را در شهرهای کشور در پی خواهد داشت.
نجفی اظهار داشت: اگرچه شهرداران کشور توسعه و عمران شهر حوزه مسئولیت خود را اولویت نخست خود تلقی می کنند، اما باید توجه داشت که حل و فصل اساسی و ریشه ای مشکلات شهرها، نیازمند تصمیم سازی های کلان و هماهنگ است.
وی فرصت ها و دغدغه های امروز کلان شهرهای کشور را ترسیم کننده تحولات آینده شهرهای کوچکتر خواند و افزود: می توان در آینده ای نه چندان دور، تبدیل شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ و همچنین توسعه روزافزون روستاهای کشور را با هدف رسیدن به امکانات زندگی شهری، پیش بینی کرد؛ بنابراین حل و فصل مشکلات کنونی کلان شهرها، راهگشای بسیاری از نارسایی های مدیریت شهری و روستایی کشور، در آینده ای نه چندان دور خواهد بود.