خبرگزاری کار ایران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها هم به موضوع امنیت غذایی توجه جدی شده است

کد خبر : ۱۶۶۷۱۳

در شرایط کنونی با مدیریت جهادی باید عقب ماندگی‌های گذشته را جبران کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تامین امنیت غذایی را اولویت اساسی دولت خواند.
به گزارش خبرنگار ایلنا علی ربیعی روز پنجشنبه در آیین افتتاح خط تولید محصولات پودری شرکت پگاه آذربایجان شرقی افزود: این موضوع جزو دغدغه‌های اصلی دولت در سال جاری به شمار می‌رود.
وی با اشاره به اینکه در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها هم به موضوع امنیت غذایی توجه جدی شده است، اظهارداشت: در شرایط کنونی با مدیریت جهادی باید عقب ماندگی‌های تلنبار شده گذشته را جبران کنیم.
ربیعی با بیان اینکه دولت دو سیاست تولید و رفاه را توام دنبال می‌کند، گفت: به همین منظور شورای عالی رفاه، شورای کودکان و سالمندان در دولت فعال شده است.
وی تامین مواد غذایی برای اقشار ضعیف جزو اولویت‌های دولت تدبیر و امید ذکر کرد و گفت: با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها مردم از تاثیرات مثبت آن در زمینه‌های مختلف بهره‌مند می‌شوند.
ربیعی از شناسایی ۸۰۰ هزار کودک دچار سوء تغذیه در کشور خبرداد و افزود: دولت در جهت ریشه کن کردن فقر مطلق حرکت می‌کند.
وی با اشاره به قدمت ۶۰ ساله شیر پاستوریزه ایران گفت: برای جلب مشتری بسته بندی محصولات این شرکت باید ارتقا یابد.
ربیعی با اشاره به افزایش روزافزون تنوع محصولات لبنی افزود: کیفیت در کنار رعایت قیمت رقابتی باید ارتقا یابد.
خط تولید محصولات پودری شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی امروز به ظرفیت دو هزار تن در سال راه اندازی شد.
در این خط انواع محصولات پودری همچون پودر شیرخشک، پودر آب پنیر و پودر کازنینات سدیم برای نخستین بار در کشور تولید خواهد شد.
مدیرعامل کارخانه پگاه آذربایجان شرقی هم در این آیین گفت: کارخانه تولید محصولات پودری این مجموعه در زمینی به وسعت یک هزار و ۸۰۰ مترمربع و با تکنولوژی روز دنیا ایجاد شده است.
محمد براتی گودرزی افزود: با اجرای طرح توسعه این کارخانه که در شورای عالی طرح وتوسعه صنایع شیر ایران به تصویب رسیده است ظرفیت سالانه آن به ۵ هزار تن انواع مصولات پودری از جمله پودر کازئینات که ۱۰۰ درصد وارداتی بوده خواهد رسید.
به گفته وی نیاز شرکت‌های تولیدی صنایع غذایی در این استان به پودر شیر خشک سالانه بر ۲۴ هزار تن می‌باشد که پس از طرح توسعه‌ای و تکمیلی ۲۰درصد آن از طریق این شرکت تأمین خواهد شد.
گودرزی با اشاره به اینکه شرگت پگاه آذربایجان شرقی در سال ۱۳۳۹ با ظرفیت ۲۰ تن انواع محصولات شیری تاسیس و در حال حاضر این مجتمع ظرفیت دریافت و فرآوری روزانه ۴۰۰ تن شیر خام و تولید سالانه ۸۱ هزار تن انواع محصولات شیری را دارد اظهار داشت: در حال حاضر ۸۰ درصد از این ظرفیت در سبدی با تنوع بیش از ۳۸ نوع محصول عملی شده و این میزان دریافت بیش از ۱۰هزار فرصت شغلی مولد را در مناطق روستایی وشهرهای کوچک استان فعال کرده است.
لازم به ذکر است علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفری دو روزه به استان آذربایجان شرقی ضمن شرکت در هشتادویکمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان آذربایجان دومین دوره معرفی بر‌ترین شرکت‌ها منطقه آذربایجان، از بیمارستان استاد عالی نسب، شیرخوارگاه رفیع ملکی تبریز، مرکز شماره ۳ فنی حرفه‌ای تبریز، برج‌های باغ شمس تبریز و مرکز حفظ اسناد و مدارک اداره کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی بازدید می کند.
همچنین سایت بیوتکنولژی شرکت داروسازی زهراوی وخط تولید محصولات پودری شرکت پگاه آذربایجان شرقی را افتتاح کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز