مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت:
۶۰ درصد واحدهای نانوایی آذربایجان شرقی لواش پز هستند
با ایجاد مجتمع نان صنعتی " سنگک، بربری، تافتون، فانتزی و حجیم " هزینه های تولید کاهش یافته و نظارت و خدمات رسانی دولت مناسب تر خواهد شد.
ایلنا: مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت اعلام کرد: ۶۰ درصد واحدهای نانوایی استان آذربایجان شرقی لواش پز هستند.
به گزارش خبرنگار ایلنا علی شامی نژاد که در شورای آرد و نان شهرستان ورزقان سخن می گفت اظهار داشت: در راستای کیفی سازی تولید نان؛ به تدریج پخت نان لواش که از نظر ارزش غذایی در رده پایین قرار دارد، کاهش و واحدهای نانوایی سنگک با کیفیت و مرغوب جایگزین واحدهای لواش پزی در استان می شوند.
وی همچنین از افزایش واحدهای صنعتی تولید نان در استان خبر داد و گفت: دو واحد تولید نان صنعتی در تبریز راه اندازی شده و طبق مطالعات انجام شده در شهرستان های بزرگ استان پنج مجتمع و شهرستان های کوچک دو مجتمع توسط بخش خصوصی و با نظارت دستگاههای اجرایی احداثخواهد شد.
شامی نژاد افزود: با ایجاد مجتمع نان صنعتی " سنگک، بربری، تافتون، فانتزی و حجیم " هزینه های تولید کاهش یافته و نظارت و خدمات رسانی دولت مناسب تر خواهد شد.