خبرگزاری کار ایران

مدیر موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز:

جنگ روانی بیشتر از جنگ نظامی برای رژیم بعثی عراق و حامیان آن اهمیت داشت

جنگ روانی بیشتر از جنگ نظامی برای رژیم بعثی عراق و حامیان آن اهمیت داشت
کد خبر : ۱۵۱۵۳۱

حضور شجاعانه و دوشادوش کرد‌ها، ترک‌ها، لر‌ها، بلوج‌ها و عرب‌ها در جنگ تحمیلی و دفاع از انقلاب و کشور توطئه آنان را خنثی کرد.

ایلنا: مدیر موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز گفت: در طول ۸ سال دفاع مقدس جنگ روانی بیشتر از جنگ نظامی برای رژیم بعثی عراق و حامیان آن اهمیت داشت و یکی از توطئه‌های آن‌ها ایجاد اختلاف میان اقوام مختلف ایرانی بود، اما حضور شجاعانه و دوشادوش کرد‌ها، ترک‌ها، لر‌ها، بلوج‌ها و عرب‌ها در جنگ تحمیلی و دفاع از انقلاب و کشور توطئه آنان را خنثی کرد.
به گزارش خبرنگار " ایلنا "، " محمد علی پرغو " در یادواره شهدای حلبچه و مناطق کردنشین ایران در دانشگاه تبریز افزود: با فضل الهی، همت و مدیریت رهبر انقلاب و هوشیاری و آگاهی مردم ایران این توطئه دشمن نتیجه‌ای معکوس به دنبال داشت و دل‌های مردم را به یک دیگر نزدیک‌تر کرد.
به گفته وی سایر ملت‌ها و کشور‌ها نیز با اتکا به نیروی داخلی خود باید با اتحاد، مقابل ظلم متجاوزان قیام نموده، خود را از چنگ جهان خواران نجات دهند و به حکم اسلام از تجاوز به حقوق خود دفاع کنند.
استاد تاریخ دانشگاه تبریز با بیان اینکه در حال حاضر روشنگری در مورد جنایات دشمنان ایران اسلامی و جان فشانی شهدا، وظیفه دانشجویان بابصیرت است، یادآور شد: افتخار ما این است که به همه دنیا عیان شد، آغازگر جنگ تحمیلی نبوده و هرگز از سلاح‌های کشتار جمعی و ابزار نسل کشی حمایت نکرده‌ایم و همیشه در راستای عمل به دین مبین اسلام برای زندگی مسالمت آمیز کوشیده‌ایم.
لازم به ذکر است آیین بزرگداشت یادواره شهدای حلبچه و سایر مناطق کردنشین ایران، توسط کانون فرهنگی زاگرس دانشگاه تبریز و با حمایت حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز