کمیته امداد دست همه موسسات خیریه را میفشارد
نگاه کمیته امداد امام خمینی(ره) به سایر موسسات خیریه، نگاه همکاری، تعامل، همبستگی، هم افزایی و هدفمندسازی است که کمیته امداد در این خصوص، دست همه مدیران موسسات خیریه را میفشارد و آماده همکاری با سایر موسسات است.
ایلنا: مدیرکل هماهنگی با شبکههای مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد امام خمینی(ره) از همکاری، تعامل و همبستگی بیش از پیش کمیته امداد با سایر موسسات خیریه خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا حمید نصیری روز چهارشنبه در آیین نکوداشت خیرین آذربایجان شرقی اظهار داشت: نگاه کمیته امداد امام خمینی(ره) به سایر موسسات خیریه، نگاه همکاری، تعامل، همبستگی، هم افزایی و هدفمندسازی است که کمیته امداد در این خصوص، دست همه مدیران موسسات خیریه را میفشارد و آماده همکاری با سایر موسسات است.
وی افزود: در این راستا کمیته امداد برای توانمندسازی نیازمندان محرومترین مناطق کشور در ۱۳ استان کشور ستادهای توانمندی ایجاد کرده تا از طریق این ستادها برخی از مسائل و مشکلات موجود نیازمندان از جمله مسئله مسکن، ازدواج و سایر مسائل فرهنگی حل و برطرف شود.
نصیری به ایجاد شبکه نیکوکاری مردمی در محلات کشور اشاره کرد و افزود: شناسایی نیازمندان واقعی با نظر معتمدان محل، شناسایی نیکوکاران و جذب آنها، شناسایی نیروهای افتخاری و جذب آنها و رفع مشکلات نیازمندان در محله از جمله کارکردهای مراکز و شبکههای نیکوکاری است.
وی همچنین ادامه داد: احیای حقوق همسایگی و تقویت ارتباطات درون محلهای، حل مشکلات محله در محله، توانمندسازی فردی و محلی و ارتقاء کارکرد مسجد در محله از جمله کارکردهای این طرح به شمار میرود.
مدیرکل هماهنگی با شبکههای مردمی کمیته امداد در ادامه به ویژگیهای شبکه نیکوکاری اشاره کرد و گفت: این شبکه یک شبکه اجتماعی است که به دو صورت فیزیکی و مجازی تشکیل میشود. شبکهای انسانی، مردمی و فراجناحی است و مردم در آن تصمیم گیری کرده، عملیات انجام میدهند و نظارت میکنند و کمیته امداد نیز نقش پشتیبانی کننده دارد.
وی همچنین ادامه داد: مردم با چهار نوع ارائه کمک نقدی، ارائه کمک کالایی، داوطلبانه و حضوری کار مرتبط با شغل خود همکاری میکنند یا به صورت ارائه تخفیف نیکوکارانه خواهد بود.
نصیری در ادامه افزود: در شبکه مجازی محلههای جهانی دیده شده و این شبکه شبکهای ایرانی و اسلامی است که هنوز رونمایی نشده است.