خبرگزاری کار ایران

تولیدکنندگان بر‌تر بخش کشاورزی شهرستان ویژه مرند تجلیل شدند

تولیدکنندگان بر‌تر بخش کشاورزی شهرستان ویژه مرند تجلیل شدند
کد خبر : ۱۴۴۰۸۳

در این مراسم، از سعید کلانتری به عنوان پژوهشگر بر‌تر، مهدی رسایی به عنوان پژوهشگر طرح تولید آناناس در فضای باز و مدرس دوره‌های ترویجی، مینا باقری، علی بابایی محقق و پژوهشگر طرح جلوگیری از سرمازدگی در سیستم آبیاری بارانی و همچنین حسن سلمانی ناظر نمونه و مدرس دوره‌های ترویجی، با تقدیم لوح و هدایایی ارزنده تقدیر شد.

ایلنا: همزمان با ایام ا… مبارک دهه فجر، با برگزاری همایشی از برترین‌های بخش کشاورزی شهرستان ویژه مرند تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در این مراسم، از سعید کلانتری به عنوان پژوهشگر بر‌تر، مهدی رسایی به عنوان پژوهشگر طرح تولید آناناس در فضای باز و مدرس دوره‌های ترویجی، مینا باقری، علی بابایی محقق و پژوهشگر طرح جلوگیری از سرمازدگی در سیستم آبیاری بارانی و همچنین حسن سلمانی ناظر نمونه و مدرس دوره‌های ترویجی، با تقدیم لوح و هدایایی ارزنده تقدیر شد.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان ویژه مرند نیز در این همایش در سخنانی با بیان اینکه توسعه کشاورزی عوامل اقتصادی موثر در آن، روابط اقتصادی موجود بین عوامل تولید و کاربرد اصول اقتصادی این بخش را در تولید مورد توجه خاص قرار داده است گفت: همین امر این امکان را به کشاورزفراهم می‌سازد که با مقدار زمین و سایر عواملی که در اختیار دارد سود بیشتری را حاصل و اقتصاد این بخش را تقویت نماید.
جلال رحیم‌زاده با اشاره به اینکه بخش کشاورزی به طور مستقیم از طریق تولید بیشتر و صادرات و به صورت غیرمستقیم از طریق افزایش تقاضا برای خدمات و کالاهای صنعتی در جوامع روستایی، به رشد اقتصادی کمک و در نتیجه موجب خلق فرصت‌های شغلی جدید می‌شود، گفت: به منظور حمایت از توسعه و گسترش بخش کشاورزی منطقه، تلاش این مدیریت در چارچوب اهداف سازمانی نتایج مطلوبی را در توسعه زیرساخت‌های این بخش فراهم نموده است.
وی افزود: بخش سازمان یافته کشاورزی می‌تواند به بهبود امنیت غذایی، کاهش قیمت محصولات غذایی، افزایش میزان اشتغال و درآمد، ایجاد پیوندهای اقتصادی مهم در زنجیره تولید و ایجاد تاثیرات مثبت در محیط اقتصادی کمک شایان نموده و بر اثر اقدامات انجام یافته توسط این مدیریت، تولید گوشت قرمز دام سنگین از۲ هزارتن به ۲ هزار و ۸۹۰ تن تن، گوشت قرمز دام سبک از۵۵۰ تن به۷۵۰ تن، تعداد مراکز تولید گوشت سفید از۵۰ واحد به ۱۱۲واحد با تولید سالانه ۱۴ هزار تن گوشت سفید وهمچنین تولید تخم مرغ از ۱۵ هزارتن به ۱۶ هزار تن افزایش یافته است.
وی با تأکید بر اینکه این اقدامات در میان مدت خواهد توانست چهره مطلوب ومتفاوتی از اقتصاد بخش کشاورزی منطقه مرند را به ترسیم درآورد گفت: با افزایش سطح دوره‌های آموزشی وترویجی، این مدیریت توانسته است بخش عمده‌ای از اهداف بخش کشاورزی استان در راستای توسعه تولید محصولات سالم با استفاده از کودهای زیستی را عملی ساخته ودر یک برنامه ریزی زیرساختی هم اکنون کارگاه‌ها و مراکز تولید کود ورمی کمپوست درسطح این شهرستان به ۲۲ مرکز رسیده و در کنار آن تلاش براین است با احیا تولید مرغ بومی مرند، با توجه به اقتصادی بودن این امر، علاوه بر استفاده از قابلیت‌های تولیدی آن در ایجاد اشتغال مولد دربخش کشاورزی نیز گام‌های محکمی برداشته شود.
رحیم‌زاده، طرح کشت آناناس در فضای باز و تهیه داروی خوراک دام را از جمله طرح‌های پژوهشی منتهی به نتیجه مطلوب توسط پژوهشگران جوان وبا استعداد این منطقه ذکر کرد وگفت: با هدف ارتقا بیشتر توان تولید کنندگان بخش کشاورزی این شهرستان، علاوه برجذب ۵۵ دستگاه تراکتور به ناوگان زراعی شهرستان همچنین مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق تسهیلات توسعه ملی در قالب سهمیه استانی جذب بخش کشاورزی شهرستان وجهت ایجاد ۴ واحد تولید محصولات گلخانه‌ای و کشتارگاه طیور هزینه شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز