نماینده مردم مراغه و عجبشیر:
اعتبارات لازم برای مرکز تحقیقات فسیلشناسی مراغه تخصیص یابد
ایجاد پژوهشکده فسیلشناسی اولین قدم برای توسعه کیفی سایت فسیلی مراغه است. / هماهنگیهای اولیه با وزارت علوم و تحقیقات جهت اخذ مجوز ایجاد این پژوهشکده در حال انجام است.
ایلنا: نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تخصیص اعتبارات مرکز تحقیقات فسیلشناسی مراغه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا دواتگری در جلسه بررسی پتانسیلها و چالشهای منطقه فسیلی مراغه افزود، برای شناساندن پتانسیلهای زیست محیطی شهرستان مراغه و رونمایی از دستاوردهای تحقیقات فسیلشناسی، در صدد برگزاری همایش بین المللی و دعوت از متخصصان ایرانی مقیم خارج هستیم.
وی با اشاره به توسعه زیر ساختهای شهرستان مراغه که با راه اندازی کامل فرودگاه و آزاد راه مراغه – هشترود اتفاق خواهد افتاد تصریح کرد؛ پژوهشکده فسیلشناسی مراغه در صورت ایجاد، میتواند با دسترسی کامل به نمونههای عینی و قابل بررسی سایت فسیلی منطقه، کارشناسان ذیصلاحی را در کشور تربیت نماید.
وی از هماهنگیهای اولیه با وزارت علوم و تحقیقات جهت اخذ مجوز ایجاد پژوهشکده فسیلشناسی مراغه خبر داد و افزود، پژوهشکده فسیلشناسی تحت نظر و مدیریت سازمان حفاظت محیطی زیست در مراغه ایجاد خواهد شد.
لازم به ذکر است عملیات پژوهشی و تحقیقات علمی منطقه فسیلی مراغه از ده سال گذشته با ابتکار متخصصان بومی کشور انجام میپذیرد که علیرغم اکتشاف گونههای مختلف فسیلی، هنوز فضای مناسب و استانداردی برای راه اندازی موزه فسیلشناسی کشور در مراغه ایجاد نشده است.
طراحی اولیه مرکز تحقیقات با هدف ایجاد مرکز تخصصی فسیلشناسی کشور با کاربردهای اجرایی، پژوهشی، آموزشی و توریسم علمی پیش بینی شده بود که ساختمان فعلی قابلیت و استعداد فعالیتهای مذکور را ندارد.
امید است با تصویب چارت تشکیلاتی مرکز تحقیقات و تخصیص اعتبارات به تعویق افتاده ملی و استانی پروژه و جذب نیروهای نخبه و متخصص، تنها مرکز تحقیقات فسیل کشور مورد بهره برداری قرار گیرد.