تشکیل جلسه کمیسیون کارگری کشور برای بررسی مشکلات ماشین آلات صنعتی تراکتوسازی؛
انتقاد نماینده مجلس از نوع واگذاری شرکت ها؛ خودمان مقصر هستیم!؟
رییس کمیسیون صنایع مجلس از روند واگذاری واحدهای تولیدی در سال های گذشته انتقاد کرد.
ایلنا: کمیسیون کارگری کشور برای بررسی مشکلات ماشین آلات صنعتی تراکتوسازی تشکیل جلسه میدهد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تشکیل جلسه کمیسیون کارگری کشور برای بررسی مشکلات ماشین آلات صنعتی تراکتوسازی خبر داد.
به گزارش خبرنگار " ایلنا "، " رضا رحمانی " در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: در این جلسه قرار است مسایل این کارخانه بررسی شود.
وی نحوه واگذاریها را یکی از مشکلات در این حوزه خواند و گفت: این مشکل البته خاص آذربایجان شرقی نیست و برای کل کشور مطرح است.
" رحمانی " با یادآوری فرمان رهبر در زمینه خصوصی سازی گفت: آنچه که مطرح شد این بود که واگذاری ها نه به افراد خاص بلکه به مردم صورت بگیرد در بند دوم واگذاریها تعاونیها مدنظر بودند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو افزود: یک ذهنیت منفی نسبت به واگذاریها وجود دارد و آن این است که از طریق مزایده به کسی کارخانجات واگذار می شود که پول دارد و بررسی نمیشود که خریدار اهلیت دارد وکننده کار است یا خیر.
وی افزود: برای نمونه کارخانه ماشین سازی تبریز از سازمان گسترش صنایع به بانک صادرات واگذار شده، این کجایش واگذاری است.
" رحمانی " افزود: زمانی که از مدیرعامل بانک صادرات برای بررسی مشکلات ماشین سازی دعوت کردیم وی اظهار میداشت که بابت مطالبات، این کارخانه را تحویل گرفته است.
رییس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این روند در دولت قبلی باب شد گفت: باید بگویم که مقصر خود ما هستیم البته کمیسیون اصل ۴۴ در حال بررسی اصلاح این شیوه است.
" رحمانی " با تأکید بر اینکه برای کشور هیچ چیز به اندازه بیکاری نگران کننده نیست گفت: اکنون دیگر از سوی نظام استکبار و دشمنان انقلاب اسلامی تهدید نمیشویم بلکه باید برای لشگر بیکاران کشور فکری کنیم.
" رحمانی " با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحثاشتغال و تولید ملی در سالهای اخیر گفت: باید از بحثهای صوری برای اشتغال خارج شده و کل نظام و مردم با تعریف هر شغل یک پروژه وارد صحنه شوند.
وی افزود: اشتغال با رونق تولید ونه با حرف شکل میگیرد و البته تولید در تمامی حوزهها اعم از صنعت و کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد حتی با تولید خدمات مبتنی بر تولید و به دور از دلالی هم میتوان اشتغالزایی پایدار فراهم کرد.
" رحمانی " در ادامه با اشاره اینکه فعالیتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشهای وسیعی را دربر میگیرد، گفت: مسئولیتهایی که در این حیطه در بخش تعاون، روابط کار و اشتغال وجود دارد از حساسیت خاصی برخوردار است که میتواند بر بخشهای دیگر نیز تأثیر بگذارد.
.