برای اولین بار در کشور؛
دستگاه کارگاه سیار عملیاتی در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران طراحی و ساخته شد
در طراحی و ساخت این دستگاه از بهترین استانداردهای روز دنیا استفاده شده و بکارگیری این مجموعه باعثکاهش محسوس زمان تعمیرات خطوط لوله، کاهش آلودگی محیط زیست، ارتقاء رضایتمندی پرسنل عملیاتی و کاهش آلودگی صوتی کارگاه شده است.
ایلنا: مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز از طراحی و ساخت یک مجموعه عملیاتی به عنوان خودروی پیشرو عملیاتی چهار فصل برای بکارگیری در شرایط اضطراری خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا یداله بایبوردی، در جمع خبرنگاران گفت: با اتکاء به فن آوری مدرن و دانش بومی و به منظور به روز نمودن تجهیزات عملیاتی و ارتقاء کیفیت کار و سرعت عمل تعمیراتی، پرسنل عملیاتی منطقه ۸ توانستند با نیل به باور ملی یک دستگاه کارگاه سیار عملیاتی با امکان سرویس دهی به شش جوشکار بصورت همزمان، شامل کلیه تجهیزات مورد نیاز و امکانات اقامتی را برای اولین بار در کشور تولید و در امورات عملیاتی و تعمیراتی بهره برداری نمایند.
وی افزود: با در نظر گرفتن نیاز جامعه امروزی به انرژی پاک گاز طبیعی و نگرانی از قطعی آن در مناطق سردسیر و سرشاخههای مصرف که جنبه حیاتی برای مصرف کنندگان دارد، سرعت عمل در مواقع بحرانی و در نتیجه کاهش زمان تعمیرات احتمالی و راه اندازی مجدد خطوط لوله انتقال گاز از اهمیت بسزایی برخوردار میباشد. لذا بر آن شدیم همگام با استانداردهای روز دنیا، با به روز رسانی ماشین آلات و تجمیع تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز عملیات، بتوانیم راندمان کاری و سرعت عمل را در پروسه فعالیتهای تعمیراتی افزایش داده و ضریب اطمینان عملیات را بالا ببریم.
بایبوردی اظهار داشت: در طراحی و ساخت این دستگاه از بهترین استانداردهای روز دنیا استفاده شده و بکارگیری این مجموعه باعثکاهش محسوس زمان تعمیرات خطوط لوله، کاهش آلودگی محیط زیست، ارتقاء رضایتمندی پرسنل عملیاتی و کاهش آلودگی صوتی کارگاه گردیده است.
مدیر منطقه ۸ عملیات گاز ایران خاطرنشان کرد: این خودرو به نحوی طراحی شده است که به صورت خودکفا بتواند ملزومات عملیاتی شامل تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز عملیات و همچنین امکانات مورد نیاز پرسنل را در خارج از شهرها فراهم نماید، این مجموعه مجهز به امکانات رفاهی، اقامتی در شرایط جوی بسیار بد بوده و دارای تجهیزات ایمنی و آتش نشانی و همچنین کمکهای اولیه اضطراری و سایر وسایل مورد نیاز نیز میباشد و در کوتاه مدت نیز از کانتینر این خودرو میتوان بعنوان اسکان موقت استفاده نمود.
بایبوردی تصریح کرد: دستگاه کارگاه سیار عملیاتی روی یک کامیون بنز ۱۹۲۹ که با همکاری نمایندگی شرکت سازنده جهت ایجاد امکان تردد در جادههای صعب العبور به صورت دو دفرانسیل و کمک دار تغییر وضعیت داده شده تعبیه گردیده با این حال در صورت ایجاد هر گونه مشکل برای کامیون حامل به راحتی از روی آن باز شده و قابل انتقال با ماشین آلات دیگر مانند کامیون یا حتی هلیکوپتر نیز میباشد ضمناً، این دستگاه منحصر به فرد بوده و مشابه خارجی و داخلی ندارد.