خبرگزاری کار ایران

مدیرجهادکشاورزری شهرستان ویژه مرند:

تولید گوشت سفید با روش‌های علمی در سرد‌ترین ایام سال در مرند تداوم یافت

تولید گوشت سفید با روش‌های علمی در سرد‌ترین ایام سال در مرند تداوم یافت
کد خبر : ۱۳۴۵۶۹

تولید گوشت مرغ در سطح این شهرستان و براساس برآوردهای کار‌شناسی شده روند رو به رشد و مطلوبی را تجربه کرده است.

ایلنا: مدیرجهادکشاورزری شهرستان ویژه مرند گفت: صنعت مرغداری از مهم‌ترین صنایع تولیدی بخش کشاورزی محسوب شده که با توجه به اهمیت این تولید در سبد غذایی مردم، با استفاده از تجربیات کار‌شناسان و بکارگیری یافته‌های علمی جدید، این صنعت حرکت رو به جلو خود در سرد‌ترین ایام سال را در این شهرستان تداوم بخشیده وتجربه نموده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا جلال رحیم‌زاده با اشاره به اینکه هرچند افزایش تولیدات گوشت سفید در سطح مرغداری‌های این منطقه بیانگر پویایی این صنعت است گفت: اما وجود چالش‌های این صنعت، آن را به ریسک پذیر‌ترین سرمایه گذاری منطقه مبدل کرده و تلاش بر این است باهدایت تولیدکنندگان به استفاده ازدانش وفن آوری‌های به روز، بخشی از مشکلات بهره برداران را در میان مدت برطرف نماییم.
وی با تاکید بر اینکه تولید گوشت مرغ در سطح این شهرستان و براساس برآوردهای کار‌شناسی شده روند رو به رشد و مطلوبی را تجربه کرده است، افزود: با توجه بوضعیت نسبی جهت پرورش طیورگوشتی در استان و توجه متولیان امر و برنامه ریزان سازمان جهادکشاورزی در افزایش میزان تولید، به نظر می‌رسد بخش عمده‌ای از اهداف توسعه این بخش در منطقه مرند محقق و تلاش بر این است با ایجاد زمینه‌های لازم جهت دسترسی به اعتبارات، نوسازی سالن‌ها و تبدیل سالن‌های سنتی به صنعتی از اولویت ویژه‌ای برخوردار و راه برای توسعه هدفمند این صنعت مولد هموار‌تر شود.
رحیم‌زاده گفت: این منطقه با توجه به شرایط اقلیمی، وجود مراکز علمی وآموزشی و تعدد فارغ التحصیلان در رشته علوم طیور، خواهد توانست با ایجاد زمینه لازم برای افزایش سطح سرمایه گذاری در زنجیره فعالیت‌های تولیدی این صنعت با توجه به بازار مصرف گسترده و جمعیت جوان و جویای کار، موقعیت مطلوبتری را در میان مدت در تولید گوشت سفید حاصل نماید.
مدیرجهادکشاورزری شهرستان ویژه مرند ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن یکصد و ۳۶ واحد مرغ گوشتی فعال جزو قطب‌های تولیدی گوشت سفید در استان محسوب وسالانه بیش از ۷ هزار و۵۲۶ تن گوشت مرغ از این واحد‌ها حاصل و علاوه بر پوشش بازار مصرف شهرستان، به سایر شهرستانهای استان واستانهای همجوار ارسال می‌شود.
وی تعداد واحدهای فعال مرغ تخمگذار درسطح شهرستان را ۲۲ واحد ذکرکرد و گفت: در این واحد‌ها سالانه بیش از ۵ هزارو۹۱۰ تن تخم مرغ تولید و به بازارهای مصرف استان وکشور ارسال می‌شود و در کنار آن ۷ واحد تولیدی مرغ مادر گوشتی و تخمگذار در مرند، سالانه بیش از ۱۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه را تولید وبه مراکز پرورشی عرضه می‌نمایند.
رحیم‌زاده عدم توسعه سالنهای سنتی، کمبود اعتبارات لازم برای نوسازی مراکز تولیدی وهمچنین عدم ثبات لازم در قیمت نهاده‌ها را از مهمتری مشکلات پیش روی این صنعت در سطح شهرستان ذکر کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز