خبرگزاری کار ایران

نخستین آزمایشگاه تست آلایندگی محصولات غیر جاده‌ای کشور در تراکتورسازی ایجاد می شود

نخستین آزمایشگاه تست آلایندگی محصولات غیر جاده‌ای کشور در تراکتورسازی ایجاد می شود
کد خبر : ۱۳۱۴۹۹۰

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مجوزهای استانداردی موجود مجموعه تراکتورسازی، تاییدیه های محیط زیستی لازم برای ایجاد نخستین مرکز تست آزمون آلایندگی خودروهای دیزلی غیر جاده‌ای کشور به تراکتورسازی ارائه می‌شود.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، داریوش گل علیزاده در حاشیه بازدید و نشست با مدیران گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اعلام این خبر گفت: ظرفیتهای قابل توجهی برای ایجاد آزمایشگاه تست آلایندگی محصولات غیر جاده ای در تراکتورسازی وجود دارد و مقرر شد باتوجه به مجوزهای استانداردی موجود این مجموعه، تاییدیه‌های محیط زیستی لازم نیز برای ایجاد نخستین مرکز تست آزمون آلایندگی خودروهای دیزلی غیر جاده ای کشور برای راه اندازی این آزمایشگاه تخصصی جهت رصد و پایش آلایندگی تولیدات کشور در این حوزه به تراکتورسازی داده شود.

وی افزود: تراکتورسازی اقدامات قابل توجهی را به منظور ارتقاء استاندارد آلایندگی های زیست محیطی محصولات خود انجام داده که حتی در بخش صادراتی این واحد تولیدی نقش تاثیرگذاری داشته است.

علیزاده با اشاره به واحد تحقیق و توسعه مجهز این مجموعه اظهار داشت: در بازدید از این مجموعه نمود عینی بومی سازی فن آوری موتورهای تولیدی در این گروه را شاهد بودیم که در کنار اقداماتی همچون بحث‌های مسئولیت‌های اجتماعی، فضای سبز، محیط زیست و... این واحد تولیدی را به یک واحد صنعتی پاک تبدیل کرده است.

گل علیزاده در عین حال بر جایگاه و نقش آلایندگی های زیست محیطی و خسارات جبران ناپذیر آن بر سلامت و بهداشت جوامع تاکید و گفت: تک تک ما در قبال جامعه و محیط پیرامون خود مسئول هستیم و این مسئولیت پذیری در مباحث زیست محیطی باید از حساسیت بیشتری برخوردار باشد.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست، آماری به نقل از وزارت بهداشت اعلام و عنوان داشت: براساس داده های وزارت بهداشت سال گذشته ۲۱ هزار نفر در ۲۷ شهر کشور با جمعیتی حدود ۳۵ میلیون نفر، فوت کرده اند که گفته شده فوتشان منتسب به آلودگی هوا بوده و برآورد شده این تعداد مرگ و میر خسارت ۳/۱۱ میلیارد دلار برای کشور به دنبال داشته است.

وی صرفا اطلاع از این آمار تکان دهنده را دلیلی جهت تاکید بر برنامه های زیست محیطی دانست و اضافه کرد: تلاش در بهبود وضعیت محیط زیست و پایش هوا کار جمعی را می طلبد و محیط زیست هم براساس قانون ناظر بر حسن اجرای قوانین است.

علیزاده افزود: از سوی دیگر تکالیفی نظیر تقویت پایش برزعملکرد مراکز صنعتی و تردد بر مراکز معاینه فنی از مواردی است که براساس ماده ۱۷ قانون هوای پاک، مسئولیت معاینه فنی موتورخانه ها نیز بر این سازمان داده شده که برای این منظور سامانه احتراقی با همکاری سازمان استاندارد تعریف شده که امیدواریم تمامی این اقدامات منجر به کاهش آلودگی هوا بخصوص در کلانشهرها شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز