دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز خبر داد:
کارگران ماشینآلات صنعتی تراکتورسازى مقابل استاندارى آذربایجان شرقی تجمع کردند
جامعه کارگری انتظار دارد همانطور که مقامات استانى از کارخانههاى بزرگ و درآمد زا بازدید مىکنند در واحدهای داراى مشکل نیز حضور پیدا کنند / حاشیهسازى و امنیتى کردن موضوع راه چاره نیست.
ایلنا: جمعى از کارگران ماشین آلات صنعتی تراکتورسازى مقابل استاندارى آذربایجان شرقى تجمع کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا؛ کریم صادقزاده(دبیر اجرایی خانه کارگر استان آذربایجان شرقی) با اشاره به اینکه کارگران کارخانه ماشین آلات صنعتی تراکتورسازى بیش از ٨ ماه است که حقوق نگرفتهاند، گفت: این کارخانه محصول سیاستها و تدابیر غلط اقتصادى دولت گذشته است که طی آن برای رفع مشکل تنها اقدام به تغییر مدیرعامل شده که تغییر مدیریتها منجر به تغییر وضعیت نشده است.
وى افزود: قرار بود این دست کارخانهها خصوصىسازى شوند که متاسفانه بجاى خصوصىسازى؛ خودمانىسازى شده و در این میان کارگران متضرر شدهاند.
صادقزاده ادامه داد: سوءمدیریتها در این مجموعه به حدى رسیده که برای کارخانهاى که هیئت مدیره ندارد، بطور مستمر مدیرعامل تعیین مىشود درحالیکه ما انتظار داشتیم شاهد توسعهی روزافزون کارخانه باشیم که تاکنون محقق نشده است.
وی با اشاره به لزوم ورود مسئولان عالىرتبه استانى به مسائل کلان کارگرى افزود: اینکه در آستانهی شب یلدا جمعى از کارگران کارخانه ماشین آلات صنعتی تراکتورسازى در بحران مالى بسر مىبرند؛ موضوع جالبى براى این استان صنعتى نیست. جامعه کارگری انتظار دارد همانطور که مقامات استانى از کارخانههاى بزرگ و درآمدزا بازدید مىکنند در واحدهای داراى مشکل نیز حضور پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: لازم بود پیش از شروع این تجمع، مسئولان به کارخانه مراجعه مىکردند و حضور آنان کمکى به تولید داخلى و رفع مشکلات کارگران میشد.
وی تأکید کرد: این کارخانه باید ازسوى سازمان خصوصىسازى پس گرفته شده و مجددا با بکارگیرى رویکردى اصولى؛ موجبات توسعه و پیشرفت کارخانه و رفع مشکلات کارگران آن فراهم شود.
صادقزاده با رد ادعاى بىاحترامى کارگران به مدیرعامل این کارخانه اظهار داشت: حاشیهسازى و امنیتى کردن موضوع؛ راه چاره نبوده چراکه بدین وسیله مشکلات کارگران آن واحد تولیدى نیز رفع نخواهد شد.
وی با محکوم کردن امنیتى کردن مشکلات کارگرى افزود: با روى کار آمدن، دولت تدبیر و امید آقاى روحانى انتظار داشتیم درجهت رفع مسائل کارگرى اقدامى شود چراکه تاکنون شاهد اقدام خاصى از سوى دولت نبودهایم و نباید فضاى امید و نشاطى که در جامعه به وجود آمده در اثر بیتوجهیها و بیتدبیریها به یاس تبدیل شود.
این فعال کارگری در ادامه افزود: احیای دفتر امور بازرسی ویژه کارگری در امور کار، تولید و صنعت در نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران ضروری است که مسائل و مشکلات و معضلات به دور از حاشیه امنیتی و انتظامی بررسی و شخصا به رئیسجمهور گزارش شود.
وی به تاریخچه این دفتر در زمان ریاست جمهوری اسلامی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این دفتر در زمان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی در جهت کم کردن بحرانهای کارگری به نقطه متعادل داشت لذا یکی از خواستههای اصلی جامعه کارگری از دولت تدبیر و امید این موضوع حیاتی است.