شهرداری تبریز و مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیبهای ترافیکی تفاهم نامه امضاء کردند
این تفاهم نامه همکاری علمی و اجرایی در حوزه حوادثترافیکی به امضاء رسید.
ایلنا: تفاهم نامه همکاری مشترک شهرداری و مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیبهای حوادثترافیکی دانشگاه علوم پزشکی به امضای صادق نجفی شهردار تبریز و همایون صادقی رییس این مرکز رسید.
به گزارش ایلنا این تفاهم نامه با هدف طراحی، تدوین و اجرای طرحهای پژوهشی در حوزه ارتقای ایمنی و نیز پیشگیری از حوادثناشی از ترافیک، توانمند سازی بدنه کارشناسی و مدیریتی مسوولان دخیل در حوزه مدیریت ترافیک شهری در قالب دورههای آموزشی ویژه، ارزشیابی علمی برنامههای آموزشی و مداخلات اجرایی در حیطه ترافیک شهری و استفاده از ظرفیتهای سازمانهای غیردولتی در حوزه وظایف تعریف شده تنظیم و در ۵ محور همکاری و نیز ۱۰ محور راه کار و تعهدات به امضاء رسیده است.
شهردار تبریز در نشست ویژه امضاء این تفاهم نامه طی سخنانی، توجه به اصل آموزش و نیز فرهنگ سازی در حوزه ترافیک را راه کار اصلی پیشگیری و کاهش آسیبهای ناشی از حوادثترافیکی اعلام و بر لزوم برنامه ریزی مشترک و هدفمند تمامی دستگاههای مسوول در این بخش تأکید کرد.
وی در عین حال از آمادگی شهرداری تبریز برای مشارکت موثر و جدی در این بخش خبر داد.
رییس تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادثترافیکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این دیدار طی سخنانی حوادثترافیکی در ایران را یکی از اصلیترین و مهمترین معضلات و چالشهای حوزه سلامت اعلام کرد و گفت: علی رغم پیشرفتهای هم سوی پزشکی ایران با جهان، متأسفانه فاصله آسیبهای حوادثترافیکی در کشور با دیگر کشورهای منطقه و جهان بسیار بالاست و متأسفانه ایران در این بخش دارای بالاترین و منفیترین رکورد جهانی است.
همایون صادقی با اعلام اینکه موضوع پیشگیری از آسیب حوادثترافیکی یک وظیفه بین بخشی است بر لزوم همکاری و هماهنگی تمامی دستگاههای دخیل در این موضوع تأکید کرد.
وی با ابراز خرسندی از همراهی و همکاری شهرداری تبریز در این حوزه با دانشگاه علوم پزشکی و مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادثترافیکی، از عزم جدی این مرکز برای تحقق اهداف و برنامههای موضوع تفاهم نامه مذکور خبر داد.
خاطرنشان میشود تشکیل کارگروه علمی ارتقای ایمنی شهری و پیشگیری از آسیب حوادثترافیکی، اجرای پروژههای تحقیقاتی در حوزه حوادثترافیکی، برنامه ریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی، ایجاد مجله الکترونیکی ایمنی شهری و حوادثترافیکی، ارزشیابی مداخلات اجرایی در حیطه ترافیک، ارایه برنامههای آموزشی، استفاده تجمیعی از دادهها و آمار موجود از محورها و راه کارها و تعهدات طرفین در این تفاهم نامه خواهد بود.