خبرگزاری کار ایران

عضو کلینیک حقوقی دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی:

با شفاف سازی مواد منشور حقوق شهروندی آن را در وادی تفاسیر گرفتار نسازیم

با شفاف سازی مواد منشور حقوق شهروندی آن را در وادی تفاسیر گرفتار نسازیم
کد خبر : ۱۲۵۹۳۶

اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند و تاثیرگذار در جامعه ایفای نقش نمایند به طوریکه نتایج مصوبات و تصمیمات کمیسیون و اساتید برجسته در حوزه منشورحقوق شهروندی را با القاء و انتقال به اذهان مردم در ذهن دولتمردان نیز تلقین نماید.

ایلنا: عضو کلینیک حقوقی دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی گفت: با شفاف سازی مواد منشور حقوق شهروندی آن را در وادی تفاسیر گرفتار نسازیم.
به گزارش ایلنا سعید متجلی در نشست بررسی «نخستین سند منشور حقوق شهروندی» در تبریز طی سخنانی که در اصل کمیسیون حقوق بشر اسلامی را مخاطب قرار داده بود گفت: با توجه نظر به اینکه این موضوع از حساسیت بیشتری نسبت به دیگر موارد برخوردار است لازم است که کمیسیون حقوق بشر اسلامی با تشکیل کارگروه تخصصی مرکب از اساتید صاحب سبک و تفکر و نخبه و اصحاب رسانه و در کنار آن‌ها کمیسیون حقوق بشر اسلامی می‌تواند به برخی از ابهامات و مشکلات موجود در آن رسیدگی نماید.
این کار‌شناس حقوق خاطرنشان کرد: گاهی اوقات برخی ابهامات در متن قانون و دیگر مواد قانونی باعثمی‌شود تا تفاسیر متعددی از این موارد در اذهان رخ دهد که باعثمی‌شود ابهامات تبدیل به سوء تفاهم شود و برداشت غلط و نامطلوب از آن باعثمی‌شود تا اتفاقات و گاهاً مشکلاتی رخ دهد به همین دلیل لازم است تا کمیسیون حقوق بشراسلامی با برگزاری سلسله جلسات تخصصی با حضور اساتید برجسته و اصحاب رسانه نسبت به برطرف نمودن نقاط تاریک و مبهم در این منشور اقدام نماید.
وی در خصوص تاثیر اصحاب رسانه و جراید در تاثیرگذاری مثبت در اذهان عمومی تاکید کرد و گفت: اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند و تاثیرگذار در جامعه ایفای نقش نمایند به طوریکه نتایج مصوبات و تصمیمات کمیسیون و اساتید برجسته در حوزه منشورحقوق شهروندی را با القاء و انتقال به اذهان مردم در ذهن دولتمردان نیز تلقین نماید.
متجلی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد اصلیترین چالش و خواسته این منشور جواب به این سوال باشدکه هدف از این منشور وتدوین آن چیست؟ همچنین باید تلاش بر این باشد که علاوه بر اینکه به این سوال رسیدگی و پافشاری می‌شود نسبت به دیگر موارد نیز اصرار نمود بطوریکه در جنب بررسی تخصصی ارایه پیشنهاد در خصوص اینکه جهت بهتر اجرا شدن منشور باید از تعدد قوانین کاست و در این راستا باید به اقداماتی متوسل شد که به کیفیت و تعداد قوانین از نظر ضمانت اجرایی و دیگر موارد مرتبط با افزایش بهره وری آن قوانین اقدام نمود.
وی در پایان از لزوم وحدت کار‌شناسان حقوقی و فعالیت در راستای ابراز نظر در خصوص منشورحقوق شهروندان با محوریت کمیسیون حقوق بشر اسلامی تاکید نمود و اظهار داشت: لازم است اساتید خواسته‌ها و نظرات خود را حتماً از طرق قانونی و در راستای اصلاح مناسب این منشور از طریق سلسله جلسات بررسی و واکاوی ارائه نمایند.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز