خبرگزاری کار ایران

دبیر ستاد زکات کشور:

امسال جمع آوری دو هزار میلیارد ریال زکات در کشور هدف گذاری شده است

امسال جمع آوری دو هزار میلیارد ریال زکات در کشور هدف گذاری شده است
کد خبر : ۱۱۸۵۳۳

۱۷ هزار پروژه در قالب طرح زکات در کشور اجرا شد. / در ۸ سال گذشته و از ابتدای ایجاد شورای زکات کشور جمعاً بیش از ۶ هزار میلیارد ریال زکات در کشور جمع آوری و در مناطق روستائی و محروم مصروف شده است.

ایلنا: دبیر ستاد زکات کشور از جمع آوری یک هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال زکات در کشور طی سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین نبی لو در جلسه مشترک شورای مدیران سازمان جهاد کشاورزی و مدیران کمیته امداد آذربایجان شرقی، با بیان اینکه در سال حماسه اقتصادی جمع آوری دو هزار میلیارد ریال زکات در کشور هدف گذاری شده است گفت: این رقم را شورای مرکزی کمیته امداد کشور با توجه به نامگذاری سال ۹۲ به عنوان سال حماسه اقتصادی مصوب کرده است.
دبیر ستاد زکات کشور با بیان اینکه دولت نیز برای کمک به اجرای طرح‌های عمرانی مطابق با زکات جمع آوری شده اعتباراتی اختصاص می‌دهد افزود: در بودجه کشور ارقامی پیش بینی شده است که متاسفانه هنوز رقمی پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه از یک هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال زکات سال گذشته یک هزارو ۳۶۰ میلیارد ریال آن مستحبی بوده است و بقیه زکات واجبی را تشکیل داده است گفت: در ۸ سال گذشته و از ابتدای ایجاد شورای زکات کشور جمعاً بیش از ۶ هزار میلیارد ریال زکات در کشور جمع آوری و در مناطق روستائی و محروم مصروف شده است.
نبی لو به اجرایی شدن ۱۷ هزار پروژه در قالب طرح زکات اشاره نموده و افزود: از زکات جمع آوری شده در ۸ سال گذشته۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از طریق کمیته امداد به فقرا کمک شده و احداثو بازسازی ۹ هزارو ۶۰۰ مسجد روستایی نیز انجام پذیرفته است.
وی احیا و فرهنگ سازی زکات را کمک به تحقق حماسه اقتصادی دانست و گفت: فاصله گرفتن از اقتصاد اسلامی منشا بروز مشکلات اقتصادی در جامعه است.
نبی لو، با بیان اینکه زکات برای انجام بسیاری از مسائل از جمله رفع فقر در جامعه کاربرد دارد افزود: روش‌های مختلفی برای تبلیغ و اعتمادسازی در ترویج احیای زکات پیش بینی شده است و با نفوذ‌ترین و کاربردی‌ترین روش، حضور مبلغان در میان مردم و فرهنگ سازی پرداخت زکات است.
وی با بیان اینکه زکات برای انجام بسیاری از مسائل از جمله رفع فقر در جامعه کاربرد دارد افزود: ترویج زکات از پایه‌های اقتصاد اسلامی است و اگر زکات در جامعه احیا شود، هیچ نیازمندی در جامعه وجود نخواهد داشت.
نبی لو، با اشاره به اینکه اگر پرداخت زکات در جامعه اجرایی شود، نیازهای فردی و اجتماعی جامعه درمسائل اقتصادی رفع می‌شود افزود: با اقتصادبشری که پایه واساس آن احتکار است، باید شاهدعدم نزول برکات الهی ومشکلات مردم باشیم.

ارسال نظر