خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:

دومین مرحله سرشماری کشاورزی به صورت آزمایشی در ۱۳ روستای مرند انجام می‌شود

دومین مرحله سرشماری کشاورزی به صورت آزمایشی در ۱۳ روستای مرند انجام می‌شود
کد خبر : ۱۱۸۱۴۲

سرشماری بخش کشاورزی برای حفظ منابع این بخش اهمیت دارد.

ایلنا: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: شکوفایی بخش کشاورزی و استمرار آن در استان منوط به تدوین شناسایی نیازهاست که این مهم با سرشماری و آمار امکان پذیر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا مسعود محمدیان درحاشیه اجرای دومین مرحله آزمایشی سرشماری عمومی کشاورزی در آذربایجان شرقی درگفتگو باخبرنگاران با بیان اینکه دومین مرحله طرح سرشماری کشاورزی به صورت آزمایشی در ۱۳ روستای دهستان هرزندات غربی از توابع بخش مرکزی شهرستان مرند انجام می‌شود گفت: در این طرح که یک ماه کاری از ۲۷ مهر الی ۲۹ آبان به طول می‌انجامد با همکاری تعدادی از کار‌شناسان آمارگیری، فنی، نقشه کشی و IT انجام می‌پذیرد.
وی با بیان اینکه این طرح از هر۱۰ سال یکبار در سراسر کشور انجام می‌شود افزود: از مهم‌ترین مزایای اجرای این طرح در سالجاری رایانه‌ای بودن آن است که ماموران سرشماری به صورت الکترونیکی و با استفاده از تبلت اطلاعات مربوط به بهره برداران زراعی، باغی، زنبورداران، پرورش دهندگان دام‌های سنگین و سبک، پرورش دهندگان ماهی، تولید کنندگان کرم ابریشم و گلخانه داران جمع آوری می‌شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به لزوم توجه به آمارهای موجود در بخش کشاورزی گفت: اهمیت برنامه ریزی شرایط تدوین صحیح برنامه ریزهای بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت را دشوار کرده و از جمله مواردی که نقش اساسی در این مقوله ایفا می‌کند دسته بندی صحیح و دقیق آمار و اطلاعات به روز است.
وی با بیان اینکه از سوی سازمان ملل سال ۲۰۱۳ به نام سال جهانی آمار نام گذاری شده است افزود: باید گفت اهمیت آمار در تمام تصمیم گیری به ویژه در بخش کشاورزی و اقتصاد برای حفظ منابع است. دکتر محمدیان با بیان اینکه بخش کشاورزی به دلیل اهمیت تاثیر در امنیت غذایی نیازمند آمار به روز است ادامه داد: به روز رسانی آمار دقیق بخش کشاورزی سبب آگاهی کامل مدیران کشاورزی برای تنوع محصول و افزایش ظرفیت صادرات می‌شود. به همین منظور سرشماری کشاورزی از اصول توسعه یک کشاورزی موفق است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، با بیان اینکه این سطح از سرشماری با بازدید می‌دانی بالا انجام می‌شود ادامه داد: دادن آگاهی دقیق از سوی کشاورزان به آمارگیران سبب آگاهی کامل آنان از نوع بیمه کشاورزان، میزان آفت دهی، اهمیت صادراتی محصولات تولیدی، شناسایی ظرفیت‌های جدید تولید در بخش‌های مختلف استان می‌شود.
وی افزود: شکوفایی کشاورزی و استمرار آن در کشور و استان منوط به تدوین شناسایی نیازهاست که این مهم با آمار امکان پذیر است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز