با پیام حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛
همایش «گفتمان مهدویت» در تبریز برگزار شد
همایش گفتمان مهدویت به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی تبریز برگزار شد.
ایلنا: باپیام مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مدظله همایش «گفتمان مهدویت» در دانشگاه آزاداسلامی تبریز آغاز به کارکرد.
به گزارش ایلنا، در پیام آیت الله العظمی صافی گلپایگانی به این همایش که توسط حجت الاسلام حسن مولایی مدیرمسئول هفته نامه افق حوزه علمیه قم قرائت گردید آمده است: دنیای معاصر با همه جلوهها و ظواهر که پیشرفت بشر را در صنایع و تکنولوژی همواره رو به جلو نشان میدهد و زندگی مادی را توسعه میدهد در معنویت و فضائل رو به عقب میرود؛ تنگناهای روحی و فشارهای باطنی، او را سخت نگران نموده است و اطمینان قلبی، ارزش روحی و امید به آینده و بلکه حال خود را ندارد. تفسیر درستی از حیات ندارد و معنائی برای این تمدن مادی نمییابد؛ و چنان جلوه میکند که جاهلیت دوم در حال ظهور
میباشد.
دربخش دیگری از این پیام آمده است: اکثریت بزرگ بشر نسبت به امور انسانی و ممیزات انسان از حیوان بیتفاوت هستند. سرگرمیهای به اصطلاح سالم و مسابقات آنها که به آن افتخار مینمایند و مدال و جایزه میگیرند در میدان افتخارات و ارزشهای اصیل هرگز روح او را قانع نمیسازد و به طور موقت او را از نواقص و انحطاطی که در آن سقوط کرده غافل مینماید و این زندگی بیمعنی، او را ناامید میکند.
این مرجع عالیقدرشیعه در این پیام تصریح کرده است: چیزی که باعثامیدواری میباشد و بشر را به عالم غیب و شناخت صحیح از زندگی و نجات از سقوط کنونی و انحطاط حیوانی نوید میدهد، گرایشهای مذهبی و وعدههای خلاص و مژدههای نجات است. گرایش مهدویت، گرایش به عصر عدالت، عقلانیت و فضیلت است. تفسیری که با ایمان به مهدویت و ظهور منجی از عالم میشود، نگرانیها را برطرف، و تحیّرها را زایل میسازد. خلقت عالم بیهوده نیست و حیات انسان و دیدن این همه برنامهها، کسب معلومات و کشف اسرار کائنات، همه سیر، ترقی و صعود است.
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در ادامه این پیام یادآور شده است: هبوطها و سقوطها همه محکوم است. آینده بشر مثل آینده جنین در رحم مادر است که در پی آن محیط تنگ و تاریک، جهانِ وسیع؛ زمین، آسمان، منظومهها، ماه، مهرها، اقیانوسها، دریاها، کوهها، زیبائیها، باغها، گلها، شکوفهها و میلیاردها انسان و… است. مهدویت، پیشبینی پیروزی عدل بر ظلم، علم بر جهل و روشنایی بر تاریکی است. این معنائی است که بشر را راضی میکند و به او نشاط و نیرو میدهد.
وی تصریح کرده است: اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام در آخر الزمان همه خمودها، بیحرکتیها، بیتفاوتیها و غفلتها را از بین میبرد. این دعوت به اصلاح، دعوت به نظام استوار، صلح و خیر است و این مکتب را باید گرامی بداریم. در پرتو آن، همه ضعفها را برطرف میسازیم، کشور را آباد میکنیم، با فسادها مبارزه مینماییم، امر به معروف و نهی از منکر میکنیم و با این همایشها، فراگیری مفهوم مهدویت را که جهان شمول است تبلیغ میکنیم.
دربخش پایانی این پیام آمده است: این حرکتی که در جامعه ما در ارتباط با درک معانی مهدویت و التزام منتظران ظهور به اعلاء کلمه اسلام است غنیمت دانسته و مخصوصاً نسل جوان را به وسیله این مکتب ولائی و معرفتبخش از خطرات اعتقادی و اخلاقی بیمه مینماییم.
همایش گفتمان مهدویت به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی تبریز برگزارشد.